Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.03.2011


 Разкрити престъпления
На  15.03.2011 г. в 10:00 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение от служител, охраняващ частни бунгала в землището на с. Осетеново, че неизвестно лице е извършило кражба на 25 кабел, захранващ  помпената  станция и бунгалата. Образувано е досъдебно производство и при предприетите оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието  - М.А. (23) и И.С. (33) и двамата от с. Осетеново. Кабелът, предмет на кражбата е иззет. Двете лица са задържани за срок до 24 часа. Работата изясняване на съпричастността им към други кражби на кабели на територията, обслужвана от РУ “Полиция” – Казанлък продължава.     

Около 0.25 ч на 15.03.2011 г. на територията, обслужвана от РУ “Полиция” – Казанлък при провеждане на специализирана полицейска операция  е установена  кражба  на  10  м съобщителни кабели от  шахти  в  землището  на  с.Голямо  Дряново, общ. Казанлък. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни мероприятия, при което е установена група лица,  извършваща  кражби  на  кабели: А.Е. (21), А.А. (22), С.А. (19) - тримата от с.Търничени и Ш.И. (19) от Казанлък. Кабелите, предмет н престъплението са намерени и иззети. Образувано е досъдебно производство. Работата  по  установяване  на  цялостната  престъпна  дейност  на  групата  продължава  РУ “Полиция” – Казанлък.

Грабеж
На  15.03.2011 г. около  14.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 31-годишен мъж от с. Манолово, че на същата дата около 4.30 ч на  площад  “Севтополис” в Казанлък неизвестно лице му нанесло побой и му отнело газово - сигнален  пистолет  и  около 170 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби 
На 15.03.2011 г. в 03.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от диспечер на частна охранителна фирма за кражба от магазин за детски дрехи и играчки на бул. ”Александър Батенберг”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез натиск на алуминиева дограма, проникнало в обекта и извършило кражба на  40 лв.от  чекмедже. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 15.03.2011 г. в 3.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за кражба от магазин за захарни изделия на бул. “Розова долина”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице проникнало в обекта чрез натиск на алуминиева врата и отнело 20 лв. в монети. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 15.03.2011г. в оперативната дежурна част на Първо РУ “Полиция”  е получено съобщение, че за времето от 14 до 15.03.2011 г. неизвестно лице е отнело 17 метални кофражни платна от дворно място в местността “Бойчов Бунар” до околовръстен път на Казанлък. Част от платната са демонтирани от изграждащата се бетонова ограда на имота. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...