Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.03.2011


 Задържани са четири лица, извършили серия кражби в Казанлъшко
 На 28.03.2011г. в 12:45 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение,  че за времето от 07.30ч до 12.40 ч на същата дата е извършена кражба от частен дом на ул. “Орешака”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице след натиск на врата на тераса, проникнало в жилището и извършило кражба на парфюм и златни бижута – две халки, медальон и мъжки пръстен. Образувано е досъдебно производство и незабавно са предприети оперативно-издирвателни мероприятия, при които криминалисти от РУ “Полиция” са установили и заловили С.Ф. (31), И.И. (18) и 17-годишно момче от с.Шейново, както 30-годишната Н.И. от Казанлък. В хода на процесуалните действия у Н.И. е открита чантичка на С.Ф. с незаконно притежаван боен пистолет и шест патрона. В домовете на задържаните са открити и иззети различни вещи, предмет на заявеното престъпление и на други домови кражби -  златни накити, битова техника и голямо количество ловни патрони 12 и 16 калибър. Четирите лица са задържан за срок до 24 часа. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава РУ “Полиция” – Казанлък. 

Кражби

На 28.03.2011г. в 08.30ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от работилницата на професионална гимназия в града. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване катинарите и вратите е проникнало в учебните работилници и извършило кражба на газова горелка, менгеме, делителен апарат, помпа за охлаждане на струг, прътов материал, приспособления и инструменти. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 28.03.2011 г. около 08.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за кражба от частен дом в с. Голямо Дряново. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 17.00 ч на 27.03. до 08.00 ч на 28.03.2011 г. неизвестно лице, чрез използване на твърд предмет е отворило вратата на къща в селото, откъдето извършило кражба на меден казан за варене на ракия с вместимост 120л. в комплект с меден капак, 2 медни тави, медна лозарска пръскачка и телевизор. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.    
На 29.03.2011г. в 3.05 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получен сигнал, че е взломена входна врата на магазин за хранителни стоки на ул. “Ген. Гурко”. При извършената проверка на място е установено, че е разбито армирано стъкло на входната врата на търговския обект, от който според материално-отговорното лице са откраднати 13 кутии цигари. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.    

На 28.03.2011г. в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от офис на ул. “Княз Мирски”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е откраднало мъжка черна чантичка с намиращите се в неялични документи и банкови карти. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.     

На 28.03.2011г. в 21.15ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 10.30 ч до 19.00 ч на 28.03.2011г неизвестно лице е извършило кражба на 35 лв., свидетелство за управление на МПС  и свидетелство за регистрация на МПС от шуба закачена на овощно дърво в дворно място край Казанлък. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.   

На 28.03.2011 г. около 11.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от товарен автомобил “Ивеко”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е извършило кражба на два акумулатора от автомобила, паркиран на  неохраняем паркинг на ул. “Съединение”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Други  
На 27.03.2011г. в 9.15 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение от , че на 26/27.03.2011 г. неизвестно лице е направило опит да взломи входната врата на пенсионерския клуб в с. Александрово, общ. Павел баня. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 27.03.2011 г. в участък “Полиция” - Гурково е получено съобщение от кмета на с.Конаре, общ. Гурково, че три неизвестни лица са проникнали в двора на необитаема къща в западния край на селото. Те били забелязани от 50-годишния Д.С., който произвел два изстрела във въздуха със законно притежаваната си ловна пушка и нарушителите избягали. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че това са В.К. (24), А.А. (20) – двамата от Николаево и Г.Д. (23) от Казанлък. Последният е бил ранен в задната част на бедрата и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Д.С. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 27.03.2011г. около 15.00 ч по второкласен път ІІ-55 от гр. Гурково за гр. Велико Търново се е движел товарен автомобил “Волво” с прикачено ремарке, управляван от К.Г. (57) от Република Турция. В близост до бензиностанцията в с. Пчелиново, при движение с несъобразена с пътните условия и релефа на местността скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който се преобърнал вдясно извън пътното платно. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Водачът не е пострадал. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...