Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 02.04.2011


 Разкрити престъпления
На 01.04.2011 г. в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 54-годишна жена,  че около 22.00 ч на 27.03.2011г. неизвестно лице е проникнало в дома й в с. Хаджидимитрово. Жената усетила присъствието на извършителя на втория етаж и излязла от стаята за да го спре, но той я изблъскал и избягал. Веднага след това тъжителката установила, че от джоба на закачена в коридора връхна дреха липсват 100 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от 14-годишно момче от Мъглиж. Образувано е досъдебно производство. Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 На 01.04.2011 г. служители на Участък “Полиция”- Мъглиж са установили съпричастността на А.К. (26) от Зимница към множество кражби на съобщителни кабели, извършени през  месеците януари, март и април 2011 г. от землищата на селата Зимница, Ветрен, Ягода, Юлиево и Шаново. А.К. е извършвал търговска дейност по изкупуване на черни и цветни метали без необходимото разрешение,  като закупените крадени кабели е препродавал в изкупвателен пункт в Казанлък. Задържан е за срок до 24 часа. Продължава работата по документиране на престъпната му дейност и изясняване на преките извършители на кражбите на кабели на територията на община Мъглиж.

На 13.02.2011г. около 16.25 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение    , че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в частен дом в с. Зимница, общ. Мъглиж и извършило кражба на четири разходомери за ток и вода, 6 ел. двигателя и около 120 м трифазен кабел. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от Д.Т. (32) от същото село. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 01.04.2011 г. в 12.20 ч в РУ “Полиция” - Казанлък е получен сигнал, че две лица разбиват железобетонен стълб на територията на Института по розата - гр.Казанлък. Изпратеният на място полицейски екип на РУ “Полиция” е установил извършителите – А.К. (23) и 15-годишно момче от Казанлък. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби
На 02.04.2011г. в 3.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за проникване в магазин за хранителни стоки на у.”Цар Петър”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице чрез използване на техническо средство и натиск на алуминиева дограма е проникнало в обекта и извършило кражба на 15кутии цигари от различни марки. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 01.04.2011г. в 22.15ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за кражба от лек автомобил, паркиран на паркинга на “Арсенал” АД. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване дръжката за отваряне на предна лява врата, проникнало в лек автомобил  “Фолксваген Пасат” и извършило кражба на акумулатор. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  02.04.2011 г. в 9.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е демонтирало предната решетка на лек автомобил   “Опел Астра”, след което отворило предния капак на колата и извършило кражба на акумулатора. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Розова долина”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 02.04.2011 г. в 9.45 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба в  с.Скобелево, общ. Павел баня. При извършената проверка на място е установено, че  за времето от 27.03. до 9.30 ч на 02.04.2011 г. неизвестно лице, чрез взломяване стъклото и металната решетка на прозореца, проникнало в къща в селото и извършило кражба на метална стойка на крачна шевна машина, метални ленти, лист ламарина и металния капак на водомера. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...