Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.02.2008

11 хартиени пакетчета с дози хероин
На 07.02.2008 г. около 16.15 ч. на западния вход на Казанлък екипи на РПУ са извършили проверка на таксиметров автомобил “БМВ”, с водач Б.В. (24) от Казанлък и пътници Л.Е. (27) и С.Р. (23) от същия град. При извършения оглед в автомобила е намерено и иззето полиетиленово пликче с кариран  лист, сгънат по специален начин, по който има останки от кафяво прахообразно вещество. При проведените оперативни мероприятия  установено, че в момента на проверката, С.Р. е глътнал 11 хартиени пакетчета с дози хероин, увити в станиол.  Незабавно е отведен във ФСМП - Казанлък, където след медицинска манипулация е повърнал погълнатия наркотик. Медицинското лице е предало пакетчетата на полицейските служители от с протокол за доброволно предаване. При проверка с полеви наркотест, съдържанието им е реагирало на хероин. По случая работи РПУ – Казанлък.

Открит канабис в саксия и други наркотични вещества
На 07.02.2008 г. криминалисти от РПУ – Казанлък са извършили претърсване в частен дом на ул. “Ал. Батенберг”, обитаван от задържаните с наркотици ден по рано Г.А. (20) и К. Г. (23) от Казанлък. В жилището са открити и иззети две растения канабис; 9 полиетиленови пакетчета с около 9 гр бяло  прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин и две фалшиви банкноти с номинал от 50 долара. Работата по случая  продължава.

Кражба на кашон с цигари "Виктори"
На 31.01.2008 г. в 08.30 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че за времето от 23.00 ч. на 30.01. до 08.00 ч. на 31.01.08 г.в Павел баня неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в магазин на ул."Бялата чешма" и извършило кражба на кашон с цигари "Виктори" и монети на стойност около 500 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от К.И. (23) от Павел баня. В дома му са намерени и иззети част от вещите, предмет на престъплението. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: