Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 06.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 06.04.т.г. около 15.30 ч. служители от Полицейски участък – Мъглиж при Районно управление «Полиция» - Казанлък са задържали в момент на кражба на три топа оградна мрежа с дължина около 20 м. от двора на Трудово – възпитателното училище в с. Ягода, 37 годишния Д.Д. от с. Тулово. Д.Д. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

На 06.04.т.г. около 15.30 ч. в Мъглиж служители от Полицейски участък – Мъглиж при Районно управление «Полиция» - Казанлък са задържали в момент на горене на около 20 м. меден четирижилен проводник, 25 годишния С.Ш. от Мъглиж. Констатирано е, че проводника е откраднат от двора на земеделската кооперация в града. С.Ш. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

На 06.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителя на кражбите на пет велосипеда и други вещи от частни домове в Казанлък – това е : 50 год. Г.Г. от Стара Загора. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 07.04.т.г. около 00.40 ч. на ул. «Кремона» в Казанлък, служители от полицейското управление са спрели за проверка л.а. Опел «Кадет», със старозагорска регистрация, управляван неправоспособния П.С., 34 годишен от Стара Загора, с който се е придвижвал и брат му – Р.С., 37 годишен, също от Стара Загора. В автомобила са открити множество кабели / с различни диаметри и дължини/, вероятно изрязани от покривите на блоковете в ж.к. «Изток». Двамата братя са задържани за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

На 06.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителя на кражбата на акумулатор от л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, осъществена на 23.03.т.г. в Казанлък – това е 27 год. М.П. от с. Бузовград, общ. Казанлък. Констатирано е, че М.П. е извършител и на други две кражби от леки автомобили. М.П. е задържан за срок до 72 часа. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Кражби :
За времето от 04.04.т.г. до 06.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в избеното помещение на частна къща в Казанлък, разположена на ул. «Александър Стамболийски», обитавана от 38 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на два перфоратора и винтоверт. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...