Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.04.2011


 Разкрити престъпления :
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък е установено, че задържания на 06.04.т.г. за кражбите на пет велосипеда и други вещи от частни домове в Казанлък – Г.Г. на 50 години от Стара Загора, е извършител и на други три кражби на велосипеди и на обсебване на строителен къртач «Бош». Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 07.04.т.г. около 11.00 ч. служители от Полицейски участък – Мъглиж към Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на павилион плод – зеленчук, разположен на автогарата в с. Ягода, общ. Мъглиж, стопанисван от 38 годишния И.И. от Стара Загора, откъдето са иззети : 107 кутии цигари без бандерол, различни марки и 17 кутии цигари с акцизен бандерол «Вайсрой» с надпис «Република Сърбия». Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
           
Кражби :
За времето от 04.04.т.г. до 07.04.т.г., чрез прескачане на масивна ограда и взломяване на входните врати е проникнато в частна къща в с. Голямо Дряново, общ. Казанлък, собственост на 79 годишна жена от Пловдив,  откъдето е извършена кражба на : около 20 м. кабел. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 07.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в местността «Черешите» в землището на с. Ягода, собственост на 34 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на телевизор, златни накити около 20 гр., около 10 чифта мъжки обувки и два дамски парфюма. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Нанасяне на телесна повреда :
На 07.04.т.г. около 18.35 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за сбиване между два рода в квартал на града – боят е преустановен, след пристигане на полицейските екипи на мястото на инцидента. От сбиването е пострадало двегодишно момченце, което според думите на 38 годишната му майка е ударено с тухла по главата от 30 годишната Н.С. от Казанлък. Детето е откарано в МБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Работата по случая продължава, като в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано досъдебно производство.

Други :
На 07.04.т.г. около 11.00 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са спрели за проверка в с. Дъбово, общ. Мъглиж, т.а. ЗИЛ «157», без регистрационни табели, управляван от 62 год. Р.К. от с. Ягода, с който са се превозвали 8 куб. м. дърва за огрев, маркирани с експедиционна горска марка. В хода на проверката е установено, че е издаден превозен билет от Държавно горско стопанство - Мъглиж, като на същия е вписан автомобил с регистрация, отговаряща на л.а. Опел «Астра», собственост на 40 годишен старозагорец. Документ за превозваните дърва също не е представен от водача Р.К. По случая в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...