Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 08.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителите на взловна кражба от джамията в с. Бузовград, общ. Казанлък, осъществена на 24.03.т.г., при която са отнети : меден казан / 100 литра/ и 106 чинии алпака – това са : 26 го И.Я. от с. Бузовград и 32 год. П.К. от с. Енина, общ. Казанлък. Част от вещите са иззети. Работата по случая продължава.

На 08.04.т.г. около 15.00 ч. в Полицейски участък - Мъглиж към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от горски стражари, за това че 55 годишния И.К. от с. Дъбово незаконно държи месо от дивеч в дома си. При извършената полицейска проверка са открити 8 кг. дивечово месо, като на И.К. е съставен акт по Закона за горите и констативен протокол от служители на Регионална дирекция по горите - Стара Загора.

Осъдени лица :
На 08.04.т.г. Районен съд - Гълъбово е наложил спрямо 31 годишния Р.Ж. от Гълъбово и А.Д., 28 годишен, също от Гълъбово, административно наказание «задържане в Районно управление «Полиция» - Гълъбово» за срок, както следва : от пет денонощия на Р.Ж. и седем  денонощия на А.Д., за това че на 07.04.т.г. около 13.00 ч. в в кафе-аператив «Роял» в града, в явно нетрезво състояние са извършили непристойни прояви, изразяващи се в употреба на неприлични изрази и закани, че ще потрошат заведението, както са го правили и преди, спрямо 60 годишната собственичка на обекта. Въпреки намесата на присъстващия в заведението разследващ полицай от Районно управление «Полиция» - Гълъбово», нарушителите са продължили с арогантното си поведение и оскърбително отношение, с което са нарушили обществения ред и спокойствие и възмущението на посетителите на заведението.

Кражби :
На 07/08.04.т.г., чрез взломяване на стъкло на първия етаж е проникнато в основното училище в с. Зимница, общ. Мъглиж, откъдето е извършена кражба на : DVD, ел. разклонител и кабели на компютърна конфигурация. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

За времето от 04.04.т.г. до 08.04.т.г., чрез прескачене на ограда и последващо взломяване на входните врати на избено помещение, е проникнато в частна къща в с. Голямо Дряново, общ. Казанлък, собственост на 62 годишен мъж от Казанлък, откъдето е извършена кражба на : ъглошлайф, два чували с дрехи, медна лозарска пръскачка, ел. кабел около 40 м., медна тава с вместимост около 20 л. и  меден съд с вместимост около 20 литра. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПАБ :
На 08.04.т.г. около 18.50 ч. в Полицейски участък - Павел баня към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом, собственост на 48 годишен мъж от същото село. Изгоряли са три стаи на втория етаж на къщата, където е съхранявана покъщнина, като вероятната причина за инцидента е късо съединение в ел. бойлер. Точната стойност на нанесените от пожара щети са в процес на установяване от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...