Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Специализирана полицейска операция :


 На 08.04.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 355 МПС и 337 лица. Констатирани са 35 нарушения, като са съставени : 6 акта по Кодекса за застраховането, 14 акта за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата / от които 6 за  винетна такса, 1 за неправоспособен водач и др./. Съставени са 15 фиша. 
На 08.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък съвместно с представител на отдел «Акцизи» към Пловдивската митница са провели специализирана полицейска операция за проверка на обекти търгуващи с тютюн, спирт, алкохол, стокови пазари, тържища, на физически и юридически лица, при която са проверени : 8 магазина и складови тържища в Казанлък. Съставени са три протокола от представителя на Агенция «Митници», като не са констатирани случаи на продажба на акцизни стоки без бандерол.

На 08.04.т.г. за времето от 15.00 ч. до 19.00 ч. на територията на Стара Загора – град е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени водачите на 384 МПС. Констатирани са 13 административни нарушения на Закона за движение по пътищата, като 3 от тях са за управление без сключена задължителната застраховка «Гражданска отговорност», 1 за управление на МПС от неправоспособен водач, 1 за управление на МПС без използване на обезопасителен колани, 2 за управление на МПС с нередовни документи, 3 за непредставена «Гражданска отговорност» и 3 за незалепен знак, удостоверяващ валидността на  задължителната застраховка «Гражданска отговорност».

На 08/09.04.т.г. на територията, обслужвана от Полицейски участък – Павел баня към Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 30 МПС и 47 лица. Констатирани са 9 нарушения, като са съставени : 3 акта за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата и 6 други акта.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...