Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 09.04.т.г. около 16.55 ч. служители от Полицейски участък – Мъглиж при Районно управление «Полиция» - Казанлък са спрели за проверка на пътя в посока от с. Тулово за Мъглиж, нарушилия пътен знак «Б-4», т.а. «ДАФ», с турска регистрация, управляван от 41 годишния турски гражданин М.О. Същият предложил на полицаите подкуп в размер на 10 евро, в резултат на което му е съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата и му е взета мярка «парична гаранция». По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Образувани бързи полицейски производства :
На 09.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 35 год. Л.А. от Мъглиж / неправоспособен водач/, за това че на 08.04.т.г. в с. Зимница, общ. Мъглиж, е управлява л.а. Форд «Фиеста», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.72 промила, установено с дрегер. На водача е издаден е талон за медицинско изследване.

На 09.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 26 год. Т.И. от Казанлък, за това че на същата дата около 09.50 ч. в Казанлък, е управлява л.а. Мерцедес «230 Д», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.77 промила, установено с дрегер. На водача е издаден е талон за медицинско изследване.

На 10.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 31 год. П.К. от Казанлък, за това че на същата дата около 01.35 ч. в Казанлък, е управлява л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 2.31 промила, установено с дрегер. На водача е издаден е талон за медицинско изследване. П.К. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражби :
На 09.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 72 годишна жена от същия град, за това че от лятната кухня и гаража на дома й, разположен на ул. «П. Стайнов», е извършена кражба на :  старинен метален полюлей от бронз-месинг, ел.разклонител, бързовар, четири бутилки олио и хранителни продукти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 09.04.т.г. в Полицейски участък – Гурково към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на маслото на силов трансформатор, разположен в с. Паничарево, общ. Гурково, в резултат на което трансформатора е изгорял. Точната стойност на нанесените щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 09.04.т.г. в Полицейски участък – Павел баня към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от двора на частна къща в Павел баня на : 10 винкела с дължина 2.50 м., арматурно желязо около 40 м., 10 тръби с дължина 2.50 м., 10 платна, 5 декоративни елементи за ограда и два панела за парникова конструкция / всичко на обща стойност около 2 000 лв./. Къщата е собственост на 50 годишен казанлъчанин. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...