Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 14.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 14.04.т.г. около 17.00 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на пункт за черни и цветни метали, разположен в с. Крън, общ. Казанлък, където са установили л.а. Опел «Астра», със старозагорска регистрация, управляван от 36 год. А.А. от с. Горно Сахране, общ. Павел баня. С автомоибла са се придвижвали и : 35 год. И.Г. и брат му – А.Г., 33 годишен, и двамата от с. Горно Сахране. В колата са открити два чувала с неустановено количество медни съдове, ел.проводници и медни  пръскачки, откраднати от частни домове в с. Голямо Дряново, общ. Казанлък. Извършители на кражбите са двамата братя, а А.А. само ги е превозил до пункта за черни и цветни метали. И.Г. и А.Г. са задържани за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък, като към момента са доказани шест домови кражби. Работата по случаите продължава.

На 14.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителката на кражба на сумата от около 100 лв. от  дамска чанта, собственост на 28 годишна жена от Казанлък, осъществена докато е била на работното си място на рецепцията на частен хотел в града – това е : 25 годишната М.М. от Твърдица, в която е открита сумата от 40 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» -Казанлък.

На 14.04.т.г. около 18.00 ч. на кръстовището на казанлъшките улици «23-ти пехотен шипченски полк» и «Пушкин», служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са задържали 25 годишния Г.А. от Казанлък, в когото е намерено и иззето полиетиленово пакетче с около 3 гр. кафениково прахообразно вещество / хероин/. В дома на Г.А. са намерени и иззети : собственоръчно свита цигара с канабис и боен патрон, кал. 308 W. Г.А. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.04.т.г. около 11.15 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са констатирали манипулации на два електромера, разположени в трафопостове в двора на завод «България – К» АД – Казанлък. Според специалистите от «Електроразпределение» АД – Пловдив,  неправомерното присъединяване към електропреносната мрежа е осъществено с цел възпрепятстване реалното отчитане на консумираната ел. енергия. Към момента на проверката е установено, че отчитаната ел. енергия е с 87.79 % по-малко от реално консумираната. По слечая в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано досъдебно производство.

Специализирана полицейска опреация :
На 14.04.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени общо 79 лица, като са установени : седем лица,  обявени за общодържавно издирване с наложена мярка «принудително довеждане», 1 лице, обявено за общодържавно издирване с влязла в сила присъда «лишаване от свобода» и 1 лице, обявено за «местно издирване»
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...