Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 16.04.т.г. около 17.45 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за инцидент в с. Манолово, общ. Павел баня, при който между 27 год. Ю.К., 55 год. И.Ю. и 54 год. Б.М., всички от с. Манолово, възниква скандал. Спречкването прераства в сбиване и побой над Б.Д., при който същия е получил порезна рана с остър предмет на  бедрото на левия крак. Откаран е в МБАЛ – Казанлък, като е оставен за наблюдение без опасност за живота. И.Ю. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16.04.т.г. около 11.45 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са спрели за проверка л.а. Фолксаген «Пасат», със старозагорска регистрация, управляван от 29 годишната Д.И. от Стара Загора. В автомобила са открити 15 стека цигари «Esti  Slims», без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.04.т.г. в резултат на полицейските действия на служители от Полицейски участък – Павел баня към от  Районно управление «Полиция» - Казанлък е установен извършителя на кражбата на 200 м. кабел от портален кран и ел. двигател с мощност 5.5 киловата, отнети в началото на м. април от частна фирма в с. Горно Сахране – това е : 33 год. А.Г. от с. Горно Сахране, който е върнал отнетияа кабел в овъглен вид. А.Г. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 14.04.т.г. около 22.30 ч. служители от  Районно управление «Полиция» - Казанлък са задържали : 17 год. С.И. от с. Зимница, общ. Мъглиж  и 19 год. Т.В. от с. Шаново, общ. Мъглиж, за това че са направили опит за кражба на ел. проводници от с. Шаново. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
          
 На 15.04.т.г. около 17.00 ч. служители от  Районно управление «Полиция» - Твърдица са спрели за проверка л.а. «Опел», със старозагорска регистрация, управляван от 30 год. Ю.З. от Мъглиж, като в багажника са открити около 100 кг. меден проводник и около 40 кг. оловна обвивка. По думите на Ю.З. цветните метали са изкупени от неизвестни лица в Мъглиж. Ю.З. е задържан за срок до 24 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

Образувано бързо полицейско производство :
На 17.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 29 год. К.П. от Шипка, за това че на същата дата около 01.45 ч. по казанлъшката улица «Александър Батенберг» е управлявал л.а. Опел «Вектра», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 2,40 промила, установено с дрегер. На водача е съставен акт за административното нарушение, като му е издаден и талон за медицинско изследване на кръвта.

Кражби :
На 16.04.т.г., чрез взломяване на стъкло е проникнато в магазин за авточасти,  разположен на казанлъшката улица «Александър Батенберг», като след последващо счупване на две витрини е извършена кражба на общо 164 л. моторно масло в различни разфасовки и 16 л. антифриз. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване. Работата по случая опродължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Специализирана полицейска опреация :
На 15.04.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени общо 370 МПС и 388 лица, като са съставени : 20 акта и 19 фиша за установени нарушения по Закона за движение по пътищата / 5 за винетни такси, 1 за неправоспособност, 1 за нерегистрирано МПС, 7 за колани, 1 за ползване на мобилен телефон и др./

Кражби :
На 15.04.т.г., чрез използване на техническо средство е проникнато в трафопост в с. Шейново, общ. Казанлък, откъдето е извършена кражба на около 370 л. трансформаторно масло, в резултат на което е изгорял трансформатора. От каржбата е нанесена щета за около 2 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...