Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 17.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителя на кражбата на две парчета меден проводник с дължина около 63 м., собственост на двама мъже от Черноморец и Бургас, пребивавали на територията на с. Ветрен, общ. Мъглиж, във връзка с провеждане празника на селото, като с откраднатите кабели са захранвали с ток, обслужваните от тях каравани и сергии – това е : 46 годишния П.Н. от с. Ветрен, който е задържан в дома си. При снемането на обяснения, П.Н. изблъскал единия от полицаите и избягал, след което е задържан повторно на изхода на с. Ветрен в посока с. Зимница / при задържането П.Н. е оказал съпротива, което наложило използването на физическа сила и помощни средства – белезници/. П.Н. доброволно е предал откраднатите кабели, както и осветителна лампа, за която заявил че е откраднал на 15.04.т.г. от сградата на кметството в селото. По случаите са образувани досъдебни производства.
           
Специализирана полицейска операция :
За  времето от 15.04.т.г. до 17.04.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция за безопасност на движението, като са проверени 253 МПС и 267 лица. Констатирани са : 25 нарушения, за което са съставени – 16 акта по Закона за движение по пътищата, 7 фиша и 2 акта по Закона за българските документи за самоличност.

Кражби :
На 17.04.т.г., чрез взломяване на прозорец е проникнато в работилница, разположена на ул. «Гео Милев» в Мъглиж, откъдето е извършена кражба на електрожен, собственост на 77 годишен мъж. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17.04.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в стопанска постройка в Казанлък, собственост на 812 годишна жена, откъдето е извършена кражба на 4 ярета. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17.04.т.г. около 12.10 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена взломна кражба от багер «Каматсу», собственост на частна фирма, паркиран в местността «Лешница» в землището на с. Ясеново, общ. Казанлък - установено е, че чрез взломяване на капачката на резервоара са откраднати около 250 литра дизелово гориво, а от двигателя на багера - две акумулаторни батерии. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :
На 17.04.т.г. около 14.40 ч. по казанлъшката улица «Шипченска епопея», възниква пътен инцидент, при който водачът на таксиметров автомобил Рено «Клио», със старозагорска регистрация – И.Н., 63 годишен от Казанлък, по време на движение получава инфаркт, в следствие на което почива, а неуправляемия автомобил, се блъска в паркирания до дом № №5  л.а. «Сааб», със софийска регистрация, ползван от 58 годишен софиянец. От ПТП са настъпили материални щети и по двата автомобила. Трупът на И.Н. е откаран за аутопсия в «Съдебна медицина» - Стара Загора.

Други :
На 17.04.т.г. около 08.10 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ, за това че тежко болния Х.И., 71 годишен от Казанлък, след като изпаднал в депресия, скочил от втория етаж на къщата си, разположена на ул. «Янтра» № 8, в резултат на което получил фрактура на дясната ключица и на три ребра от дясно на гръдния кош, както и разкъсвания на черния дроб и дванайсетопръст-ника. Настанен е за лечение в казанлъшдката болница, с опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...