Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.04.2011


 Разкрити престъпления
На 19.04.2011 г. в 23.45 ч н път І-6 в района на ресторант “Чешмите” полицейски екип на Участък “Полиция”- Мъглиж е подал сигнал със стоп палка за спиране на лек автомобил  “Ауди”. Водачът не се подчинил на подаденият сигнал и продължил движението си към гр. Мъглиж, като увеличил скоростта. Служителите последвали нарушителя и го спрели принудително на кръстовището на ул.”Цар Симеон Велики” с ул.”Христо Ботев” в града. При извършената проверка е установено, че водачът Д.П. (34) от Мъглиж е с отнето свидетелство за управление на МПС, а управлявания от него автомобил е с поставени регистрационни табели издадени за друго МПС - “ВАЗ 2108”. Направеният тест с техническо средство е отчел 0.13 промила алкохол в дъха на Д.П. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 18.04.2011 г. служители на група “Противодействие на икономическата престъпност” са извършили проверка на М.И. (45) от Стара Загора – служител в казанлъшка фирма. У лицето са открити 75 стека  и 2 кутии цигари от различни марки без бандерол. М.И. е предал доброволно акцизните стоки. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  

Грабеж
На 18.04.2011г. около 6.05 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от гражданин, че в района на бензиностанция в източният край на с.Розово, общ. Казанлък е открил служителя на обекта в безпомощно състояние. На изпратеният на място полицейски екип, потърпевшият 26-годишен мъж заявил, че около 4.30 ч. в бензиностанцията дошли две неизвестни лица и пожелали да заредят гориво за 3 лв. в пластмасова туба. Докато служителят наливал горивото, непознатите започнали да му нанасят удари по главата, съборили го и му отнели работен елек с около 8500 лева и два  мобилни телефона. След това нападателите се оттеглили в неизвестна посока. При извършения оглед, работният елек с двата телефона е открит на около 50 м от обекта. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби

На 18.04.2011г. в 18.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с.Ветрен, общ. Мъглиж. При извършения оглед е установено, че за времето от 15.04. до 18.04.2011г. неизвестно лице, чрез взломяване на три дървени и една метална врата,проникнало в жилището и извършило кражба на метално легло, три мотики,  права лопата,  дюшек, два юргана и завивка за легло. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...