Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 14.02.2008

55-годишен труп с обгаряния
На  12.02.2008 г. в 17.00 ч. в Полицейски участък-Гурково е получено съобщение от 58-годишна жена, че е открила 55-годишния си брат, починал в домът му в гр. Николаево.
При извършения оглед е установено, че трупът е с обгаряния в горната част на тялото. Улики за насилствена смърт не са констатирани, предполага се, че се касае за нещастен случай. Трупът е откаран за аутопсия. По случая работи РПУ – Казанлък.

Извършена кражба от детското заведение
На 12.02.2008 г. в 07.30 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение от директора на ЦДГ “Детелина” в с. Долно Сахране, общ. Павел Баня  за извършена кражба от детското заведение. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е проникнало в сградата през недобре затворен прозорец и е извършило кражба на пералня и посуда от алпака. Щети – в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

Извършена кражба от пункт на "Еврофутбол"
На 11.02.2008 г. в 09.10 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от пункт на "Еврофутбол" на бул. бул. “23 пехотен шипченски полк”. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 23.00 ч. на 10.02. до 09.00 ч. на 11.02.2008 г. неизвестно лице, чрез натиск с твърд предмет върху заключващия механизъм на алуминиева входна врата, проникнало в пункта и извършило кражба на закрепен за пода метален шкаф с  350 лв. и  документи. По случая работи РПУ – Казанлък.

Проникнало в частен дом в с.Тулово
На  11.02.2008 г.  в  16.30 ч.  в Полицейски участък - Мъглиж е получено съобщение, че  неизвестно лице, след като свалило стъкло на  прозорец, проникнало в частен дом в с.Тулово, общ. Мъглиж . При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от И.А. (21) от същото село, който е задържан  за  24  часа. По случая работи РПУ – Казанлък.

Сбиване на паркинг за тирове
На  11.02.2008 г. около  21.00 ч. в Полицейски участък - Гурково е получено съобщение, че   при излизане от ТИР – паркинг на ул. "Прохода", товарен автомобил “ДАФ” с турска  регистрация, отнел  предимството  на лек автомобил “Алфа  Ромео”.  Водачът на лекия автомобил -  38-годишният Н.И. от Бургас изпреварил товарния автомобил, спрял и хвърлил  гаечен  ключ по предното стъкло на ТИР-а. Управляващият товарния автомобил  М.Р. (46) - гражданин на Р Турция, слязъл  от камиона и ударил с глава Н.И., който получил разкъсно-контузна рана на горната устна и разклащане на преден горен зъб. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: