Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.04.2011


 Разкрити престъпления :
На 19.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителите на кражбата на : два чугунени радиатора и печка за дърва от двора на частен дом в с. Бузовград, общ. Казанлък – това са : Г.Г., 31 год. и В.С., 37 год., и двамата от Казанлък. Двамата извършители са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 19.04.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са задържали извършителите на кражбата на шест кондензаторни батерии от «Казанлъшката мелница» АД, разположена южно от складовата база – това са : А.А., 14 годишен и Ф.Т., 11 годишна, и двамата от Казанлък. Работата по случая продължава.

На 19.04.т.г. около 14.40 ч. в Полицейски участък – Павел Баня е получено съобщение  за констатирано незаконно прикачване към електро-разпределителната мрежа, осъществено от 37 годишния А.Ж. в дома му в с. Горно Сахране. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Образувани бързи полицейски производства :
На 20.04.т.г. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 38 год. К.Ч. от Мъглиж, за това че на същата дата около 00.05 ч. до бензиностанция «ЛУКОЙЛ», е управлявал л.а. Мицубиши  «Паджеро», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1,59 промила, установено с дрегер. На водача е съставен акт за административното нарушение, като му е издаден и талон за медицинско изследване на кръвта.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...