Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 22.04.2011


 Разкрито престъпление
Па 22.04.2011г. в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че в парка в центъра на с.Габарево е открит лек автомобил, блъснат в дърво. Изпратеният на място полицейски екип е установил, че лекият автомобил  “Сузуки Витара” е бил паркиран в селото, като  ключовете му са били оставени в контакта. От това се възползвал неправоспособен 16-годишен младеж от Казанлък, който противозаконно отнел колата и  малко след потеглянето се блъснал в дърво. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък. 

Грабеж
На  23.04.2011г.  около  9.45ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 32-годишна казанлъчанка, че около 25 минути па-рано неизвестно лице, чрез  използване  на  физическа  сила,  издърпало от лявата й ръка портмоне, съдържащо 50лв. и лични документи,  след което избягало. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.   

Кражби
На 22.04.2011г. в 9.43 чрез взломяване оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на агнета от земеделска кооперация в с. Средногорово,  общ.Казанлък. При извършения оглед е установено, че за времето от 20.00ч на 21.04. до 8.30ч. на 22.04.2011 г. неизвестно лице,  след като е срязало оградна мрежа и взломило прозорец, проникнало в стопанска постройка в двора на кооперацията и извършило кражба на 3 агнета. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 23.04.11г. в 1.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от водач на таксиметров автомобил, че на ул. “Д-р Стамболски” неизвестно лице е направило опит за противозаконно отнемане на лек автомобил  “Ланчия”,   чийто собственик е забравил ключовете на контактния ключ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Пожар
На 23.04.2011г. на тел 112 е получено съобщение за горяща стара къща в с.Енина , общ. Казанлък. Ипратеният полицейски екип на РУ “Полиция” е установил, че в резултат на пожара са изгорели незначително количество стари дрехи в  складово помещение до къщата. По данни на собственика, пожарът най-вероятно е възникнал от неумишлено изхвълена неизгасена цигара от него или негови роднини по рано през деня. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...