Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 26.05.2011


 Грабеж
На 24.05.2011 г. около 14.50 ч. в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 32-годишна казанлъчанка, че около 14.15 ч на същата дата на ул. “Хр. Ботев” неизвестно лице я хванало за врата и й отнело две златни колиета. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пожар

На 24.05.2011г. в 23.30 ч. в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение за горящ гараж в с. Габарево. При извършената проверка на място е установено, че гаражът и намиращият се в него лек автомобил  “Опел Омега” са изгорели напълно. По данни на собственика, на същата дата е взел колата от ремонт. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 25.05.2011 г. около 13.20 ч в Казанлък по ул.”Княз Александър Батенберг” в посока запад се е движел мотоциклет “Пежо”, управляван от И.Р. (42) от с. Овощник. Пред дом №10а от реда за паркирани коли излязъл лек автомобил  с неустановена марка и модел, който отнел предимството на мотоциклета. За да избегне удара в автомобила, мотоциклетистът задействал рязко спирачката, изгубил е контрол над мотоциклета и паднал на пътното платно. В резултат на удара И.Р. е получил охлузни рани по двата крака, двете ръце и фрактура на третата  фаланга на кутрето на лявата ръка. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на мотоциклетиста.  Същият е използвал предпазна каска. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

На 24.05.2011г. около 14.40 ч в Казанлък по бул.”Княз Александър Батенберг”    в посока изток се е движел лек автомобил  “Мерцедес 250”, и управляван от  М.В. (27) от Казанлък. Северно от бл.111 блъснал 18-годишен казанлъчанин, който предприел внезапно пресичане на пътното платно. В резултат на удара пешеходецът е получил охлузни рани на дясна ръка и бедрата. Откаран е от водача във ФСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на М.В. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 24.05.2011 г. около 16.10 ч по път ІІ-55 от Велико Търново за Гурково в посока юг се е движел лек автомобил  “Ситроен Ксантия”, управляван от Г.Т. (38) от София. На десен завой в с. Пчелиново, при движение с несъобразена с пътните условия скорост (дъжд и мокра пътна настилка), водачът изгубил контрол над автомобила, който се ударил в дясната мантинела, излязъл извън платното и заседнал в корито на река Радово. На водача е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: