Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 01.06.2011


 Разкрити престъпления
На 15.05.2011 г. в 14.45ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 23-годишна жена от с.Долно Сахране, общ. Павел баня, че неизвестно лице при разминаване с нея скъсало от врата й златно колие (около 7 грама) и избягало. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия, казанлъшките криминалисти са установили, че деянието е извършено от И.И. (32) от Казанлък. При разследването е изяснена съпричастността на казанлъчанина  и към друг грабеж – на две златни колиета от 32-годишна казанлъчанка, извършен на 24.05.2011 г. на ул. “Хр. Ботев” в Казанлък. И.И. е задържан за срок до 24 часа.   Работата по случаите продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 17.04.2011 г. неизвестно лице е извършило кражба на ловна пушка “ИЖ” от метална каса в частен дом в с. Малка Верея. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от К.И. (20), последно пребиваващ в с. Еленино, който е привлечен в качеството на обвиняем. Работата по случаите продължава Второ РУ “Полиция” – Казанлък.

Грабежи

На 31.05.2011 г. около 11.05 ч в РУ “Полиция” - Казанлък е получено съобщение от управител н фирма, че около 10.30 ч на същата дата в офиса на фирмата на ул. “Хн Крум” е влязъл 32-годишния Б.С., който чрез сила и заплахи му отнел мобилен телефон и три пратки, съдържащи мобилни телефони за около 7600 лв.  След извършване на деянието Б.С. е избягал и се е укрил. Работата по издирването му  продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби
На  31.05.2011 г. около 8.00 ч  в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входните врати е проникнало в магазини за месо и за плодове и зеленчуци на ул. “Хр. Ботев”. От монетника в месарския магазин е извършена кражба на  100 лв., а от  другия обект са отнети 30 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  31.05.2011 г.  в  2.40 ч.  в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че е взломено стъклото  на  магазин  за  компютри  втора  употреба на ул. “Бенковски”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване стъклото на входната  врата, проникнало в обекта и извършило кражба на пет преносими компютъра - втора  употреба. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  30.05.2011 г.  в 17.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че на същата дата неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане  на лек автомобил  “ВАЗ 2101”, пркиран на северния паркинг на завод “Арсенал” в Казанлък. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  30.05.2011 г.  в 7.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за  два  разбити  автомобила пред жилищен блок в кв.”Изток”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване стъклата на двете предни врати, проникнало в лек автомобил  “Тойота - Рав 4” и извършило кражба на навигационна  система. Взломено е и задното ляво стъкло на багажното отделение  на паркиран пред същия блок лек автомобил  “Волво 850”, но липси н са констатирани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
         
На  01.06.2011г. около  4.30ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата е проникнало в магазин за конфекция на ул. “Хр. Ботев” и извършило кражба на касов апарат със сумата от 31 лв. в него. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
На  31.05.2011 г. около 15.30 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил  “Фолксваген Голф”, паркиран от предната вечер в с. Габарево, общ. Павел баня. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортно произшествие
На 31.05.2011 г. около 10.55 ч по главен път І-5, северно от Стара Загора в посока юг се е движел товарен автомобил с прикачено полуремарке, а управляван от турския гражданин М.А. (32) от Антакия. Водачът предприел изпреварване и блъснал движещият се пред него колесен трактор с прикачен култиватор, управляван от С.А. (56) от с.Копринка, общ. Казанлък. При инцидента са причинени значителни материални щети по култиватора. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 
Пожар
На 31.05.2011 г. около 23.10 ч в Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Казанлък е получено съобщение за горяща вилна постройка в местността “Каракос” – на около 1 км северно от разклона за с.Черганово.  В гасителните действия са участвали трима огнеборци от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” Казанлък с един противопожарен автомобил. Пожарът е ликвидиран в 0.51 ч.
Изгоряла е цялата дървена конструкция на сградата  от 25 кв.м. При инцидент няма пострадали хора. Причините за възникване на пожара се изясняват. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: