Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 15.06.2011


 Кражби :
На 15.06.т.г. около 03.35 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена взломна кражба от магазин за хранителни стоки, разположен на ул. «Капрони» №12 в града – откраднати са около 55 кутии различни марки цигари. Констатирано е, че в магазина е проникнато след взломяване на входната врата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 14.06.т.г. около 11.40 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 26 годишна казанлъчанка, за това че след взломяване на предното дясно стъкло на личния й автомобил Опел «Корса», със старозагорска регистрация, паркиран пред бл. 22 в ж.к. «Изток» в Казанлък, е извършена кражба на CD player, две тонколони и една флаш памет. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 13.06.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 49 годишeн казанлъчанин, че след взломяване на входната врата на избеното му помещение, намиращо се в бл. 28 в ж.к. «Васил Левски» в Казанлък, е извършена кражба на 50 л.  домашна  ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: