Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.06.2011


 Специализирани полицейски операции :
На 16.06.т.г. за времето от 09.00 ч. до 17.00 ч. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък, е проведена специализирана полицейска операция, при която са издирени шест лица / от тях : едно лице, обявено за общодържавно издирване по досъдебно производство с мярка «принудително довеждане», едно лице, обявено за общодържавно издирване по досъдебно производство с мярка «установяване на адрес», едно лице, обявено за местно издирване, на което е наложена мярка по досъдебно производство «принудително довеждане», две лица, обявени за издирване по входирана молба, за което е наложена мярка «задържане» и едно лице, обявено за общодържавно издирване по наказателно дело от общ характер с мярка за неотклонение «задържане под стража».

Разкрито престъпление :
На 15.06.т.г. около 02.05 ч. в Полицейски участък - Гурково към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на около 200 л. дизелово гориво от т.а. «Ивеко», - влекач, с молдовска регистрация, паркиран на бензиностанция «Тотал  - м» в Гурково – в резултат на бързите полицейски действия са установени извършителите на кражбата – това са : 35 год. С.Ж., 23 год. И.М. и 36 год. Я.К., и тримата от Гурково.Мъжете са задържани за срок до 24 ч. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражби :
На 16.06.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ, е проникнато в частен дом, разположен на казанлъшката улица «Гладстон», обитаван от 30 годишна жена, откъдето е извършена кражба на преносим компютър, сумата от 80 лв. и дамски парфюм.    Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 14/15.06.т.г., чрез преминаване през телена ограда е проникнато в двора на частна къща, разположена на ул. «Тимок» в Казанлък, обитавана от 60 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на велосипед «Тотем». По случая в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано досъдебно производство.

На 16.06.т.г. около 03.45 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 53 годишен мъж от с. Крън, общ. Казанлък, за това че му е разбито задното обзорно стъкло на л.а. Рено «Лагуна», със старозагорска регистрация, паркиран на ул. «Георги Бенковски» №9 в Казанлък и е извършена кражба на лозарска пръскачка и земеделски сечива. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
                      
Други :
На 15.06.т.г. около 22.50 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за възникнал скандал в центъра на с. Габарево, при който 38 годишния С.Н. от с. Казичене блъска 59 годишния М.К. от с. Габарево. При падането на земята М.К. получава фрактура в тилната част на главата и множество контузни огнища в мозъка. Настанен е за ечение в МБАЛ - Стара Загора, с опасност за живота. С.Н. е задържан за срок до 24.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

ПТП :
На 16.06.т.г. около 12.30 ч. на кръстовището на казанлъшките улици «Княз Александър Батенберг» и «Баненска», т.а. Опел «Комбо», със софийска регистрация, управляван от 23 год. Р.Т. от Стара Загора, блъска навлезлия в кръстовището велосипедист – В.Д., 12 годишен от Казанлък, който пада на пътното платно, а велосипеда му отхвърча и удря движещия се след товарния автомобил «Опел» л.а. Фолксваген «Пасат», със старозагорска регистрация, управляван от 38 год. М.И. от Казанлък. Детето – велосипедист е откарано в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, като след амбулаторно обслужване е освободен с фрактура на лявата длан и охлузвания по двата крака, без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: