Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.06.2011

 Грабежи :
На 18.06.т.г. около 16.12 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 60 годишна жена от същия град, за това че около 15.30 ч. в двора на Професионална гимназия «Иван Хаджиенов» в Казанлък, двама непознати младежи са издърпали от врата й златно синджирче с две висулки, с тегло около 5 гр. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.Кражби :

На 18.06.т.г. около 08.35 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за това, че неизвестно лице е извършило кражба на четири устройства за пренос на данни и интернет, монтирани на телекомуникационна кула в землището на с. Пчелиново, общ. Гурково, собственост на частна старозагорска фирма. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17.06.т.г. около 09.55 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за това, че в прохода «Шипка» на около 5 км. след гр. Шипка, след изкопаване е откраднат 35 м. оптичен  кабел, собственост на «Алкател». Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17.06.т.г. около 05.15 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 50 годишна жена от Казанлък, за това че след взломяване на задното стъкло на л.а. Фолксваген «Поло», със старозагорска регистрация, паркиран на ул. «Възраждане» в града, е извършена кражба на 6 бутилки мастика. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: