Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.06.2011


 Образувано бързо полицейско производство :
На 19.06.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 44 год. А.А. от същия град, за това че по ул. «Пушкин» в Казанлък, е управлявал мотопед, след употреба на алкохол с концентрация - 2.22 промила, установено с дрегер. А.А. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.
Разкрити престъпления :
На 19.06.т.г. в 16.25 ч. в Полицейски участък – Гурково към Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 35 годишен мъж от Николаево, за това че на същата дата около 15.00 ч. от ул. «Кап. Райчо Николов» в Николаево е отнет противозаконно лекия му автомобил Нисан «Тирано», със старозагорска регистрация, оставен незаключен, с ключове на таблото. По думите на 35 годишния мъж малко по-късно е открил автомобила си на същата  улица изоставен без липси и повреди. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Полицейски участък – Гурково е установен извършителя на деянието – С.Т., 63 годишен от с. Нова Махала, общ. Николаево. Същият е тестван за употреба на алкохол с дрегер, който отчел 2.38 промила. На С.Т. му е взета кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

На 19.06.т.г. около 04.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършвана кражба на гориво от товарен автомобил, паркиран до клон на «Райфайзенбанк» на ул. «19-ти февруари» в Казанлък. В момент на източване на дизелово гориво от т.а. «Мерцедес», с пазарджишка регистрация, частна собственост, е задържан е 45 годишния Д.К. от Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 19.06.т.г. в 04.16 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършвана кражба от микробус, паркиран в близост до блок 68 на бул. «23-ти пехотен Шипченски полк» - задържан е : 51 годишния Г.Г. от Казанлък, като е установено че същия строшил стъклото на т.а. Форд «Транзит», със старозагорска регистрация и изнесъл отвътре стока на обща стойност около 500 лв., няколко намотки кабел, както и кутия с 60 пирон-дюбела. В последствие е установево, че Г.Г. счупил стъклото и на предната дясна врата на микробус Опел «Синтра», със старозагорска регистрация, като откраднал LCD монитор. Г.Г. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Констатирано е, че 51 годишния мъж е извършител и на още седем кражби на части и вещи от МПС, паркирани на територията, обслужвана от  Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случаите продължава.

ПТП :
На 19.06.т.г. около 09.50 ч. по пътя Стара Загора - Мъглиж, в района на разклона за Мъглиж, поради движение с несъобразена скорост в десен завой, самостоятелно катастрофира, изгубвайки контрол над автомобила и преобръщайки се в левия банкет, т.а. «ДАФ», с молдовска регистрация с прикачено към него полуремарке, управляван от молдовския гражданин Б.Д., 31 годишен. От инцидента водачът е получил разкъсно-контузна рана на лявата предмишница, като след получаване на медицинска помощ е освободен, без опасност за живота. Тестван е за употреба на алкохол с дрегер, който е отчел нулеви показания.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: