Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.06.2011


 Разкрити престъпления :
На 20.06.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 24 годишен казанлъчанин, и 28 годишна жена от с. Габарево, общ. Павел баня, за това че на същата дата около 15.30 ч. в парк «Тюлбето» край града, неизвестен мъж ги заплашил с пистолет и възпроизвел изтрел в земята, след което им отнел : от младежа - мобилен телефон и сребърна обеца, а от жената - мобилен телефон, златни накити / синджирче, обеци и два пръстена/. След извършване на грабежа нападателя избягал, но в резултат на предприетите полицейски действия е установен и задържан – това е : 22 год. А.С. от Казанлък. Констатирано е, че А.С. се е уговорил предварително с 24 годишен казанлъчанин  с инициали А.А., представил се пред полицията за жертва на грабежа. Пистолетът, използван от А.С. за осъществяване на престъплението е открит и иззет – това е газов пистолет, марка  «Екол». А.С. и съучастникът му – А.А. са задържани за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължва.


На 20.06.т.г. служители от Полицейски участък «Мъглиж» към Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на дома на 22 годишната Ю.Р. от Мъглиж, разположен на ул. «Здравец», като са намерили и иззели 134 стека цигари от различни марки, без акцизен бандерол. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Специализирани полицейски операции :
За времето от 17.06.т.г. до 19.06.т.г., на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък, е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 342 МПС и 375 лица. Констатирани са 21  нарушения, като са съставени 21 акта за установяване на административни нарушения. 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: