Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 26.06.2011


 Разкрити престъпления :
На 25.06.т.г. около 21.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 46 годишна жена от същия град, за това че са надупчени шестте гуми на т.а. Мерцедес «711 D», със старозагорска регистрация, ползван от 51 годишния й съпруг, паркиран на ул. «Цар Иван Шишман» № 36 в Казанлък – в резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е : 48 годишния В.С. от Казанлък, съсед на семейството. Причините за инцидента са в процес на изясняване – по случая е образувано бързо полицейско производство.


На 22.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителя на хулигански действия / отправяне на обидни думи, заплахи и удари в областта на главата/, осъществени на същата дата спрямо 18 годишна казанлъчанка – това е : 27 годишния И.Т. от Казанлък. Същият е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия, задържания на 19.06.т.г. в Казанлък 51 годишен извършител на множество кражби на вещи и части от МПС, паркирани на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък, е установено че Г.Г. е осъществил още седем кражби, с които общо констатираните към момента престъпни посегателства достигат 16 случая. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на Г.Г. продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 21.06.т.г. около 16.55 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за възникнало сбиване на кооперативния пазар в Казанлък, при което е пострадала 34 годишен казанлъчанин, който е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота. Установен е един от участниците в сбиването – това е : 42 год. А.И. от Казанлък, от който е снето писмено обяснение и е освободен. Работата по установяване самоличността на останалите участници в сбиването, както и причината за конфликта продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражби :

На 25.06.т.г. през отворена врата е проникнато в постройка към частна къща в с. Ветрен, общ. Мъглиж Черганово, собственост на 54 годишен мъж от Казанлък, откъдето е извършена кражба на касетофон, дрелка с миксер, меден казан 100 л., меден казан 20 л. и комплект ключове. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 23/24.06.т.г., чрез прескачане на ограда е проникнато в частна къща в с. Черганово, общ. Казанлък, собственост на 54 годишен мъж от Казанлък, откъдето е извършена кражба на хидрофор, монтиран в циментова шахта в двора на къщата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 24.06.т.г. около 19.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 64 годишен мъж от с. Копринка, общ. Казанлък, за това че от незаключеното купе на трактор «Ц 130», паркиран в местността «Малка Гюрля» в землището на с. Копринка, е извършена кражба на чанта с лични документи и сумата от 3 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 21/22.06.т.г., неизвестно лице е изкоренило и отнело около 2 000 растения от вида «пауловния» от частна нива, разположена в местността «Ливадите» в землището на с. Крън, общ. Казанлък. Нанесените от деянието щети са в размер на около 4 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Други :
На 24.06.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» - Стара Загора е получено съобщение от 37 годишна старозагорка, за това че на 22.06.т.г. получила съобщение на личния си телефон за извършена транзакция на сумата от 240 лева от дебитната й карта, изтеглена от банкомат, разположен в София. След като жената се свързала по телефона със служител на банката, същият потвърдил изтеглянето на сумата от 240 лева. Старозагорката предоставила на полицията дебитната си карта, като заявила, че по време на транзакцията не е теглила пари и си е била в Стара Загора. Получено е съобщение и от 53 годишна старозагорка, за това че на 23.06.т.г. при плащане в хипермаркет «Кауфланд» в Стара Загора е установила, че дебитната й карта е обявена за невалидна – след справка в банковия клон е констатирала, че на 23.06.т.г. от картата са направени две транзакции на сумите 400 лева и 180 лева, като парите са изтеглени от банкомат в София. Към момента на транзакциите пострадалата 53 годишна старозагорка е била в Стара Загора. Във Второ Районно управление «Полиция» - Стара Загора е получено съобщение и от 66 годишен старозагорец, за това че от дебитната му карта е изтеглена сумата от 400 лева, като парите са взети от банкомат в София. По време на транзакцията старозагорецът не е напускал града.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: