Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Европа директно” представи филм за еко-лагер „Паниците-2011”

 Общинският офис на Европейския информационен център „Европа директно” представи филм за еко-лагер „Паниците-2011”

На 26 септември от 18 часа във фоайето на Военен клуб /ДНА/, гр. Казанлък  се състоя премиерата на видеоматериал, посветен на участниците в доброволческия еко-лагер "Паниците", който се проведе  през м. юли 2011 г. като  част от образователния календар на Община Казанлък и поредното мероприятие от дейности на Европейски информационен център „Европа директно" - общински офис Казанлък за 2011 г.

Еко-лагерът  беше подготвен от общинския офис в Казанлък на Европейски информационен център „Европа директно"- Стара Загора,  в широко партньорство с няколко младежки организации от гр.Казанлък: Младежки център за развитие „Взаимопомощ", Национална скаутска организация-регион Казанлък, Български младежки червен кръст, секция „Милосърдие" - Казанлък.

Лагерната програма включваше ежедневни образователни и интерактивни занимания и тематични вечери за всички участници.

В еко-лагера участваха 36 ученици и младежи от област Стара Загора и  Казанлък , като част от тях бяха наградени за участието си в конкурса на Европа директно „Моята доброволческа история", друга част  за активното си  участие в дейности и доброволчески акции на общинския офис и своите организации.

Участието на 10 младежи в еко-лагера бе  финансирано в рамките на проекта „Еко-бъдеще" на МЦ „Взаимопомощ" .

В рамките на събитието се представя  и фото-изложба по проект"Еко-бъдеще" на организацията  СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ"-гр.Казанлък, финансиран от Загорка АД в рамките на Дарителски фонд.В изложбата са  включени снимки от различни дейности на центъра по проекта,: презентация за представяне на проекта, проведено в арт клуба на, работни ателиета в гр. Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево, Гурково и Стара Загора, както и от обучение за мултиплаери, еко лагер „Паниците", прожектиране на къси екологични филми.

 Диана Петрова
--
Информационен център "Европа Директно"
Стара Загора
бул. "Ген. Столетов" 127
тел: 042 605007       
тел./факс: 042 638075
е-mail:  \n \n \n europedirect@szeda.eu
web: http://www.europedirect.szeda.eu/
офис Казанлък
бул."Розова долина" №6
тел. 0431 98260      

ВИЖТЕ ВИДЕОТО

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: