Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Помогнете доброто да победи в Казанлък!


 Галина Стоянова: Разчитам на вас на 30 октомври

1.    Кое смятате, че бе решаващо за убедителната ви победа на първия тур?


Отговорът е прост. И аз, и казанлъчани споделяме общи цели и надежди  - да се гордеем с Казанлък, да бъдем доволни, че живеем в най-хубавото кътче в родината ни, в община, която се благоустроява, развива и превръща в еталон. Хората ми дадоха доверието си,  аз ще дам цялата си енергия, упоритост, знания и опит в регионалното развитие, за да се реализира общото ни желание. 

2.    Защо хората гласуваха по- голямо доверие на вас, а не на опонента ви?

Мисля, че хората разбраха от срещите ни  нещо важно – че ще приемам  всеки глас за мен като задължение, което ще изпълня.  

3.    Ласкае ли фактът, че досегашният кмет, „левият” Стефан Дамянов, както сам се нарече, обяви, че ще гласува за вас, а не за кандидата на БСП?

Не съм човек, който се ласкае. Благодаря за подкрепата на всеки, в случай че е искрена и безкористна, ако е подкрепа за програмата ни да работим отговорно и прозрачно общината ни.

4.    Коя беше най -добрата идея в програмата ви?

Управлението на града и общината не изисква оригиналност, а  експертност и решителни, последователни действия за постигане на  целите. В програмата има много неща, които са приоритети, но не това е важното, защото всички кандидати  се явяват с предизборни програми.  Малко са обаче тези, които ги  реализират, когато бъдат избрани. Аз се надявам, че моята програма ще бъде изпълнена така, катко го направи кметът на Бургас Димитър Николов – той изпълни  много повече от това, което беше заложено в  предизборната му програма. Ще се стремя да се сравняваме само с най-добрите.

5.    Коя среща ще помните  най-дълго от тази кампания?

Трудно мога да ги изброя, но искам от сърце да  благодаря на всички хора, с които се срещнахме и говорихме. Не само за подкрепата, но и за поставянето на въпроси, които влязоха в дневния ред за местно управление. И ако трябва да благодаря персонално – трябва да е на нашата шахматна гордост Пепа Драганова, която ми подари за кадем  най-ценното, което има – златния си медал, спечелен със седем победи.


6.    Какво ще спечелите и какво ще загубите, ако станете кмет на общината?

Ще перифразирам с уважение и ясно съзнание една историческа фраза:
Ако спечеля аз, ще направя всичко, което трябва, за да спечелили Казанлък.  
Това, което ще загубя като право на личен живот и пълноценно  общуване с близките ми хора, е част от отговорността, която поемам.

7.    Вашето послание преди втори тур на изборите?

Разчитам на подкрепата ви още веднъж  на 30 октомври, за да мога да осъществя  целите, които заедно си поставяме - като хора, които обичат своя град и ги е грижа за неговото бъдеще. Не вярвайте на лъжите и популизма. Вие знаете, че  давайки гласа си за мен, го давате за добро на Казанлък.
 

coronavirus.bg