Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Европейски тур на доброволчеството


 От 24 до 26 ноември в Южната тераса на Националния дворец на културата в София Представителството на Европейската комисия в България' участва в Европейския тур, посветен на 2011- Европейската година на доброволчеството. Представянето  на общински офис "Европа Директно"  - Казанлък ще е на 25 ноември.

Така България ще стане 26-тата държава на картата на тура, който се провежда във всяка държава-членка на Европейския съюз. Домакин на тридневното събитие е Националният координиращ орган на Европейската година на доброволчеството в България - Министерството на културата, а съорганизатори освен Представителството на Европейската комисия са Министерство на образованието, младежта и науката и Министерството на труда и социалната политика.

По време на тура бъдат представени резултатите от дейностите и кампаниите през 2011 г. на  различни доброволчески организации. Турнето ще даде възможност на доброволци и организации, работещи с доброволци, да разкажат за постиженията си, да направят демонстрации на живо, да се срещнат и да повишат осведомеността на посетителите относно доброволчеството. Програмата на събитието включва и други културни акценти, като танци, театрални и музикални изпълнения.

На щанд А в четвъртък и петък (24 и 25 ноември) от 10 до 17 часа Представителството на ЕК в България ще участва, заедно с представители на информационната мрежа "Европа Директно" и младежите от Team Europe Junior.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: