Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Обучение за учители ”Да предадем идеите на Европа в училищата”


 От 18 до 20 януари 2012 година Представителството на Европейската комисия в България, със съдействието на МОМН и регионалните инспекторати, организира обучение за учители от средните училища под надслов ”Да комуникираме Европа заедно”.
Основна цел на обучението е да запознае учителите от региона с дейностите и приоритетите на ЕС, както и с практични и полезни съвети и помагала, голяма част от които са организирани под формата на образователни състезания и игри и  биха били могли да бъдат полезни в ежедната работа с учениците.

Освен Представителство на ЕК, като лектори на обучението ще се включат и  представители на мрежата „Европа директно”- Стара Загора, Казанлък, Сливен и Ямбол, както и представители на младежки екип „Европа” – Велин Койчев от Казанлък, Георги Генов, Мартин Петров и др.
Обучението се провежда на Старозагорски минерални бани и на него присъстват 64 учители  от областите Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.

От регион Стара Загора има 22 представители на следните училища: Казанлък – ПМГ”Никола Обрешков”, ХГ”Св.С.св.Кирил и Методий”,ОУ „Никола Вапцаров”, ОУ”Мати Болгария”, СОУ”Екзарх Антим І”; Стара Загора – ГПЧЕ „Ромен Ролан”, ПМГ”Гео Милев”,СОУ”Васил Левски”,  СОУ в Раднево,Чирпан и Гълъбово и др.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: