Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 29.03.2008

Нелегален пункт за скраб
На 28.03.2008г. около 16.30ч. в с. Манолово полицейски екип на Полицейски участък – Павел баня  при извършване на обход, установил, че в дома на  Ш.З. (59) на ул."Цар Борис III"  се изкупува скрап. При извършената проверка Ш.З. не могъл за представи изискваните по закон документи за извършваната дейност. Работата по случая продължава.


Кражба на лек автомобил
На 28.03.2008 г. в с.Търничени, общ.Павел баня, неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил “ВАЗ 2107”, син на цвят. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Пролет”. По случая работи РПУ – Казанлък.

Делото срещу бившия полицай от РПУ-Казанлък Васил Стоев ще се гледа на 18 април в Пловдив
Следващото заседание по делото срещу бившия полицай от РПУ-Казанлък Васил Стоев, обвинен в съучастие за издаването на фалшива лична карта на сърбина Будимир Куйович, ще се гледа на 18 април в Пловдив от състав на Военния съд, предаде *БНР*. След делото Васил Стоев заяви още веднъж, че съдът е пристрастен и добави, че неговата защита е поискала разпит на още 14 свидетели. Според бившия полицай той е подписал единствено декларацията, която удостоверява, че Будимир Куйович е човекът от снимката са едно и също лице. Направих това, което съм вършил много пъти, нищо друго, каза Васил Стоев. Прокурорът по делото Станимир Стоянов потвърди, че на следващото заседание са допуснати трима свидетели, но съдът е отхвърлил
искането за очна ставка между Будимир Куйович и Стефан Димов, уволнен полицай от РПУ-Казанлък, тъй като нямало пряка връзка с това дело. Според Куйович Стефан Димов взел от него три хиляди лева, за да му изготви фалшивата лична карта.

35-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Казанлък - Стара Загора
35-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Казанлък - Стара Загора, съобщиха от дирекцията на полицията в областния град. Вчера около 14,10 часа по път І-5 се е движел лек автомобил " Фолксваген Голф", управляван от 35-годишния П.Р. от Казанлък. На десен завой - обозначен като опасен участък, между пътен възел "Ягода" и пътен възел "Тулово" , при движение с несъобразена с релефа на местността и интензивността на движение скорост, водачът задействал спирачната система на автомобила, който навлязъл в лентата за насрещно движение по диагонал и се ударил в движещ се в посока юг товарен автомобил "Мерцедес" , управляван от 31-годишния Х.В. от Стара Загора. В резултат на удара П.Р. е загинал на място. Водачът на товарния автомобил не е пострадал. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи
Районното полицейско управление в Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: