Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 29.03.2008

Съмнителен продавач
На 30.03.2008 г. около  22,30 ч. в Стара Загора  в кв."Лозенец" полицейски екип на РПУ е заловил Г.И. (27) от Казанлък, който предлагал за продажба  комплект видеокамера, марка "Сони", лаптоп и две тонклони за компютър за сумата от 150 лв. не може да даде сведение за произхода на вещите. Лицето е задържано за 24 часа.

Възникнал скандал преминал в сбиване

На  30.03.2008 г.  в  14.00 ч.  в РПУ – Казанлък е  получено  съобщение, че във ФСМП е  постъпило лице с порезна  рана. При извършената проверка е установено, че в с.Шейново, общ. Казанлък, пред частен дом на ул. "Зора" е възникнал скандал между Е.К. (42)  и С.А. (37)  - и двамата от с. Шейново. Конфликтът прераснал в сбиване, при което Е.К. получил порезна рана в областта на корема и срязано  сухожилие на пръст на дясната ръка, а С.А. - контузни  рани  по главата, лявата  ръка  и  дясното  рамо. Е.К. е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота, а на С.А. е оказана амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РПУ – Казанлък.

Телесна повреда
На 29.03.08 г. в 10.00 ч. в РПУ – Казанлък се е явил М.А. (50) от Казанлък и заявил, че след семеен скандал е намушкал с нож 48-годишната си съпруга. Жената е настанена за лечение в МБАЛ – Казанлък, с порезни рани в областта на лакътя на лявата ръка, на шията и на челото, без опасност за живота. М.А. е задържан за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: