Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

До края на февруари продължава конкурсът за мото на еко кампания. Участвайте!


 По малко от месец остава до 29 февруари, когато изтича срокът за участие в конкурса на община Стара Загора, за мото на дългосрочна еко кампания. То трябва да бъде неразделна част от обявеното пред обществеността и медиите лого – цвят на липа в свежо зелено.

До момента на адрес konkurs@starazagora.bg са получени 29 предложения, които отговарят на всички изисквания. Сред участниците са медии, екологични организации, ученици, студенти, хора които отдавна не живеят в Стара Загора, но искат родният им град да е зелен и чист. 17-годишната Галина Костова освен, че иска „зелено бъдеще” за родния си град е изпратила и „Ода за Стара Загора”, с която е спечелила литературна награда през 2011 г.   
Логото и спечелилото мото ще бъдат част от всички печатни материали – брошури, календари, покани, картички, плакати, химикали и др., които Община Стара Загора издава. Те ще бъдат произведени единствено и само от рециклирани материали – хартия, пластмаса, дърво и др. Амбицията ни е и други институции да последват нашия пример.
Бъдете активни и изпращайте неограничен брой предложения!  
    
Припомняме и условията за участие в конкурса:
Участници: Авторите да са свързани със Стара Загора – да са родени, да учат, работят или живеят в града на липите, за да е по-силна съпричастността им и защото Община Стара Загора иска да подкрепи своите таланти. Няма възрастови ограничения. Всеки участник трябва да посочи име, презиме и фамилия, актуален телефонен номер и e-mail за обратна връзка.     
Краен срок за изпращане на предложенията: 29 февруари 2012 г. на  e-mail: konkurs@starazagora.bg     
Изисквания: Предложението за мото трябва да е кратко, оригинално и на български език. Да не е използвано в други подобни кампании. Заедно с логото да изразява отношение към опазване на околната среда.  

Всички предложения ще бъдат разгледани от специална комисия с председател   кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров. Победителят ще бъде обявен пред обществеността и медиите.

Награди: Ще бъдат връчени една първа награда и две поощрителни.
/Забележка: Наградите не могат да бъдат заменяни за левовата им равностойност./
 

coronavirus.bg