Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Конкурс "Майстор на домашното вино" организира МГЕРБ


 МГЕРБ Казанлък организира конкурс под надслов „Майстор на домашното вино”, който ще се проведе на 25.02.2012 г. от 11 часа в парк „Розариум”, град Казанлък.

Младежите канят производителите на домашно вино от община Казанлък да се запишат за участие на телефон 0894 644 611 най-късно до 23.02.2012 г. Предварителната регистрация е задължителна, с оглед добрата организация на събитието.

В инициативата ще се включат и професионалисти, които ще оценяват вкусовите качества на произведената от участниците напитка. Отличава се името на  Коста Канариев, който е утвърден в челната тройка на дегустаторите в България.

Предвидени са предметни награди за участниците от първо до пето място, като специално участие в младежката инициатива ще вземе и ансамбъл за народни танци при НЧ „ЖАР 2002”.
Очакваме майсторите – винари да дойдат и да покажат качествата на произведеното от тях вино, както и всички ценители на българското домашно вино, за да превърнем заедно младежката инициатива в истински празник за жителите на нашата община.

 

coronavirus.bgloading...