Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Информационен ден и обучение за младежи по програма „Младежта в действие” в Казанлък


 На 23 и 24 февруари 2012г. в град Казанлък, , семинарна зала, хотел „Палас”, ул .Петко Стайнов”№9, ще се проведе информационен ден  и обучение по  програма „Младежта в действие”.
Събитието се организира от Европейски информационен център „Европа директно”- Стара Загора, общински офис Казанлък  със съдействието на   Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”  - София.

Събитието ще открие зам.-кметът на Община Казанлък, г-ца Лилия Цонкова.

В програмата на събитието през първия ден се предвижда информационен панел, в който ще бъдат представени отделни дейности на младежката програма с европейско финансиране с фокус върху възможностите да се правят проекти за младежки обмени, младежки инициативи и обучения и семинари за младежи. Информационният панел ще се води от Светозар Йорданов, експерт в Националния център за европейски младежки програми и инициативи.

Следобед и на следващия ден програмата ще продължи с обучение за част от участниците, чиято цел е запознаване с проектната документация  и обучение за писане на проекти по програма „Младежта в действие”.

В обучението ще участват представители на всички средни училища в Казанлък, както и представители на младежки организации и Младежки общински съвет.

Обучението ще се води от Георги Филипов, асистент в Информационния център на ЕС, Представителство на ЕК в София. Г-н Филипов ще представи пред младежите също и възможности за образование и мобилност в ЕС- добри практики от програми „Еразъм” и „Коменски”.

За контакт:
Диана Петрова
координатор общински офис Казанлък
Информационен център „Европа директно”- Стара Загора
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: