Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Позиция на „Би Би Си Кейбъл” ООД


 Уважаеми граждани на община Казанлък,
уважаеми  наши клиенти,

В последните няколко седмици сме свидетели на арогантна, агресивна и злонамерена кампания срещу фирмата ни, която се изразява в разпространение на неверни  и нямащи нищо общо с дейсвителността слухове.

Тиражираните информации от наши конкуретни, за предстоящ фирмен фалит не са нищо повече от нечестна игра за печелене на клиенти с  удари под кръста, при полежение, че не можеш да предложиш нито по-атрактивни цени,  нито по-добри услуги, нито по-бързо обслужване.    

Не е фирмен стил на работа да ви занимаваме с вътрешните си проблеми, нито да отговаряме на слухове и клюки, но поради зачестилите въпроси  от наши клиенти и информации за нелоялни войни и печелене на нови абонати с фалшиви и неверни оферти, сме длъжни да заявим следното:

„Би Би Си Кейбъл” ООД  е фирма, която вече 10 години стабилно стои на казанлъшкия пазар и има своите повече от добри позиции.

Фирмата ни не само че няма да фалира, а напротив: всички тези временни затруднения с доставката на сигнали за нашите потребители през април вече са остранени и те са свързани с промяна на начина на доставка на сигнала- факт, който отне на ръководството доста усилия и  време, но най- накрая бе постигнато нужното разрешение от страна на местната власт.

„Би Би Си Кейбъл”  е фирма, за която доволните клиенти са най- важното нещо. Ето защо ние  години наред сме сред дружествата с най- щедра фирмена политика по отношение на обществени каузи и насърчаване на наши клиенти. 

Създалата се временна  некомфортна ситуация не само, че не доведе  до отлив от страна на доверие  спрямо нас от клиентите ни, а напротив: показа ни още веднъж, че доверието, градено с години лоялонст и разбиране, си струва и заслужава.

Това доверие ние ще продължим да пазим и надграждаме и с поредица инициативи и жестове към общината, където работим, към нашите клиенти през тази , десета наша година, която ще отбележим подобаващо от началото на есента.
 
Ето защо  ние гледаме не само със снизхожедние, но и със съжаление на тиражираните без успех слухове за приближаващ фирмен фалит и редица други затруднения, които би следвало да „налеят вода в мелницата”  на конкуренцията.

Всеки сериозен бизнес има една основа, на която се крепи- доверието на партньорите и клиентите му.  А това доверие се гради с години и опитите то да се срути по не спортесменския начин са най- малкото наивни и жалки.

Ето защо ние ще продължим да работим за нашите клиенти със същата    грижа и отговорност, с която сме го правили досега и с два пъти повече внимание и отношение,, отколкото го правят останалите.
 
 Защото сме убедени, че  това е вярната посока.
 Всичко останало е само пара в свирката и няма нищо общо със сериозните  отношение клиент – доставчик. 
 С уважение към всички, които  повярваха в парньорството ни.


 „Би Би Си Кейбъл”
08.05. 2012
гр. Казанлък
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: