Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

АСК „Ефко Рейсинг” –Казанлък е временен водач в отборното класиране

Автомобилен спортен клуб (АСК) „Ефко Рейсинг” –Казанлък е временен водач в отборното класиране в Планинския автомобилен шампионат на България, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново Стефан Драганов – мениджър на клуба. Тримата пилоти Тихомир Златков, Калин Гълъбов и Веселин Недевски са временни водачи в своите класове и групи. „Искам да отбележа, че в третия кръг от шампионата в Търговище всички се представиха успешно”, подчерта Драганов. Той информира, че предстои пилотите на „Ефко Рейсинг” да вземат участие в първия кръг в пистовия шампионат тази събота и неделя, който ще се проведе в Русе.
Автомобилен спортен клуб (АСК) „Ефко Рейсинг” е създаден през 2001 година и има спечелени над 11 вицешампионски и шампионски титли през годините в шампионатите Писта и Планинско на България.
Предстоят до края на тази година още 7 Писти и 8 Планински състезания. Автомобилен спортен клуб (АСК) „Ефко Рейсинг” има 5 приоритетни и други 17 лицензирани пилоти, които се борят за шампионски титли в различните шампионати, групи и класове.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: