Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кметът на община Казанлък отбелязва своя юбилей

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов отбелязва своя 70-годишен юбилей, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . От сутринта градоначалникът приема поздравления за празника. Първата политическа сила, която поздрави кмета, бе местната структура на НДСВ. Подаръкът, който лидерът на партията и заместник-кмет по образованието в общината Юлияна Палазова и няколко членове подариха, бе кратък филм за него. От своя страна Стефан Дамянов им благодари, като не скри радостта си от изненадата.
Минути по-късно градоначалникът събра в заседателната зала и представители на общинска администрация, които му подариха картина с пожелание за здраве и берекет. Към всички присъстващи Дамянов се обърна с думите: „Добрите думи и вниманието, това са нещата, които човек цени много. В този втори мандат всички ние работим съвместно за развитието на нашата община. Радвам се, че тя е една от добрите общини в България и пример за успешно развитие и богати възможности във всички направления. Аз Ви вярвам и се надявам със съвместни усилия да направим още по-хубава нашата община. Резултатите са мерило за всички дейности и по резултатите се съди”.
Стефан Дамянов е роден в Стара Загора. Завършил е Тулския политехнически институт, Русия. Бил е главен директор на „Арсенал” АД, „Мадара” – Шумен, „Балканкар”, ДСО „Металолеене”, Завода за дизелови двигатели – Варна и други български предприятия. От 2001 г. е председател на фондация „Българска роза”.
На местните избори през 2007 г. Дамянов спечели втори мандат за кмет на община Казанлък с 84% от гласовете на жителите на общината. Независим кандидат подкрепен от ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ и още 52 партии и гр. сдружения .

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...