Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Над десет общински съветника очакват да вкарат ФАГО в Общинския съвет в Казанлък

„Федерация активно гражданско общество” (ФАГО) очакват в новия Общински съвет на Казанлък, който ще се избира на 21 юни, да вкарат повече от десет свои общински съветника, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново лидерът на партията в града Денислав Сербезов. Той допълни, че листата ще бъде запълнена от 37 кандидати за съветници, сред които ще бъдат хора, работещи в сферите на образованието и медицината, младежи, пенсионери и бизнесмени, които ще запълнят около 30% - 40 % от листата. По думите на Сербезов името на водача й се пази в тайна все още, както и имената на другите кандидати. „Ние ще имаме експерти във всички области. Аз самият не съм политик, но съм добър организатор. Очаквам десните партии да се провалят на предстоящите местни избори. Според мен е проява на слабост решението на много от партиите да се коалират и заедно да се явяват на изборите”, посочи Сербезов. Той бе категоричен и в думите си: „Очаква се други партии и коалиции и т.н. да купуват гласове, а ФАГО да бъде следена”.
Сербезов заяви, че партията залага на прозрачност в управлението, осъществяване на граждански контрол, разнообразяване на културния и спортния календар на общината. На първо място в приоритетите си ФАГО посочи селата и грижата за хората там. "Много малка част от средствата се насочват към населените места в нашата община. Селата са неглежирани, но и хората в кварталите на града не живеят по-добре", заяви Денислав Сербезов.
Той подкрепи идеята новите общински съветници да провеждат редовни срещи с жителите на различни райони в града и селата, като всеки местен старейшина отговаря за различен район.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...