Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Жени ГЕРБ организираха конкурс за гоблени в Деня на Християнското семейство

Вчера в Исторически музей "Искра", се проведе "Областна изложба на гоблени", организирана от Женската структура на ГЕРБ гр.Казанлък. Общо 40 гоблена на 23 гобленари от област Стара Загора се конкурираха за първото място. Приз за най-атрактивен гоблен „Църквата на село Видин“ спечели Николина Хаджииванова от гр.Павел Баня, която получи грамота за участието си и награден ваучер на стойност 200 лв.

 

Второто място бе отредено на Желка Иванова  от гр. Стара Загора, с гоблена си „Ухание на роза“,която получи грамота и ваучер на стойност  100 лева. На трето място се класира гоблена „Лейди“ на Тотка Петрова от гр.Казанлък, а наградата и беше грамота и ваучер на стойност 50 лева. 

Женската структура на ГЕРБ град Стара Загора, подари на домакините на изложбата икона на свети Мина в знак на приятелството и сътрудничеството между тях. Официални гости на изложбата бяха Живко Тодоров – Областен координатор и заместник кмет на гр.Стара Загора, Областния управител Недялко Недялков, заместник областен управител Петко Карагитлиев, областен административен секретар на ПП ГЕРБ Венелин Митев, областен секретар на ПП ГЕРБ Кремена Мандаджиева. Журито беше в състав - Петя Минекова - Директор на НГПИД "Академик Дечко Узунов“, Градимир Йовчев-собственик на фирма за изработка на гоблени, Бедрос  Азинян - фотограф – художник. 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: