Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

600 пасти раздаде на децата НДСВ - Казанлък

600 пасти раздадоха членове на ПП НДСВ на децата в Казанлък, предаде кореспондентът на . Поводът за инициативата бе Денят на детето – първи юни. Всички малчугани, които преминаха с родителите си по булевард „Розова долина”, получиха вкусна паста и балони. На по-големите деца НДСВ подаряваше и химикали с пожелание за повече шестици в училище. Казанлъшката структура на жълтата партия зарадва казанлъчани и с шапки и тениски със символите на НДСВ. „Много сме радостни, че именно днес в Деня на детето, има хора, които са се сетили за бъдещето на България, а именно децата. ПП НДСВ и днес не забрави младите хора, а и нас – по-възрастите”, коментираха преминаващи.
По време на инициативата казанлъчани успяваха да се запознаят и с програмата на политическата партия, за която на 21-и юни могат да гласуват с бюлетина номер 17. И днес посланието на кандидатите за общински съветници от ПП НДСВ: „Ти желаеш да сбъднеш мечтите си в Казанлък. Ние също!”, достигаше до хората.
Предстои и утре ПП НДСВ да продължат инициативата си да зарадват децата за техния празник. За целта кандидатите за общински съветници ще посетят и детски градини в населените места от общината, където ще подаряват пасти и балони.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: