Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Стрелба с лък на яз. "Копринка"

През почивните дни на яз. "Копринка" се проведе първото национално състезание по стрелба с лък на Клуба на ловците с лък в България. Двама състезатели на клуб "Херос" Казанлък Йордан Георгиев и Иван Йотов участваха в проявата.
Над 20 участници от София, Пловдив, Бургас, Варна, Разград, Велинград, Севлиево и Казанлък уважиха идеята на Клуба на ловците с лък в България за първото 3-D състезание, което да се проведе от 31 май до 1 юни в гр. Казанлък .
Решението за провеждането му бе взето на последното Общо събрание на Клуба на ловците с лък в България в Града на розите . Председателят на сдружението и състезател на Клуб "Херос" Иван Йотов стана първи при стрелбата с примитивни лъкове, а другият участник от Казанлък Йордан Георгиев е с първо място в дисциплината "компаунд". След него остана представителят на Пловдивския клуб Костадин Димитров, а трети е Боян Радев от Разград .
Следващият турнир на ловците с лък ще бъде в СИ България, вероятно в Добрич, като градът домакин и датата за състезанието ще бъдат допълнително уточнени, съобщиха от казанлъшкия клуб "Херос".
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...