Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Волен Сидеров посети Казанлък

Ръководството на „Атака” в Казанлък, както и членове и симпатизанти на партията, посрещнаха националния си лидер Волен Сидеров, който пристигна в града на розите, предаде кореспондент на радио „Фокус”- Велико Търново . „За мен е чест да съм в Казанлък. Нашата политическа битка се нарича „Да си върнем България!”. Да си върнем държавата, която ограбиха нашите и чужди гости, както е казал поетът”, с тези думи Сидеров се обърна към присъстващите. От своя страна председателят на „Атака” в града Драгомил Иванов бе категоричен: „Мисля, че до сега работихме много добре и така ще е занапред. Постигнахме добри резултати, ще постигнем и по-добри. Първи ние, общинските съветници от „Атака”, направихме питане за цените на билетите в населените места от общината. Първи ние събрахме една-втора от декемврийските си заплати като съветници и направихме дарение в детското отделение в болницата. Този път ще вкараме повече съветници в Местния парламент от последния път”.
Относно въпросите с купуване на гласове в Казанлък за предстоящите местни избори, Драгомил Иванов заяви, че щом се говори за такъв процес, значи има. „Но ние не можем да хванем никой да купува гласове”, подчерта Иванов.
По темата с купуването на гласове позицията си изрази и Волен Сидеров: „Купуването на гласове е едно предателство, което вършиш към общината и страната си. Този, който си продава гласа, участва в един грабеж, в собствения си грабеж.

Деница ГЕОРГИЕВА | радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: