Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Внимание! Скоби!!

От 13-ти октомври понеделник Полиция, КАТ и общинското звено за кратковременно паркиране продължават акцията си за санкциониране на водачи на автомобили, спрели неправоремно в центъра на Казанлък и паркирали без да си платят в зовите за кратковр...

продължава>

 

63 хил. лв. допълнително за спорта в Общината

63 хиляди лева допълнително от бюджета да бъдат пренасочени за спорта в Казанлък  е становището на общинските съветници от  Комисията по образование в местния парламент. 

продължава>

 

18 ученика от ПГХР в Павел баня със сертификат за завършено обучение

Приключи първият етап на проекта „Усъвършенстването в професията – верен път към успеха”, който се реализира по оперативна програма „Човешки ресурси” в Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в Павел Баня.

продължава>

 

Казанлъшкият кмет ще посети Световния музей на парфюмите

Казанлък. Кметът Стефан Дамянов е поканен да участва и в церемонията по официалното откриване на Световния музей на парфюмерията в град Грас, Франция, която ще се състои на 18 октомври, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Кметът Стефан Дамянов подписва споразумение в Сент-Ерблен

Официална делегация от Община Казанлък, начело с кмета на общината Стефан Дамянов заминава  в края на тази седмица на посещение в побратимения на Казанлък френски град Сент-Ерблен по покана на кмета на града и сенатор на Франция Шарл Готие.

продължава>

 

Делегация от 20 ирански бизнесмени посети Казанлък за установяване на трайни бизнес отношения

Казанлък. Делегация от 20 ирански бизнесмени посети Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . Представителите на Търговско-промишлената палата на област Занджар в Иран се срещнаха с представители на Старозагорската с цел ус...

продължава>

 

Административният съд отмени три решения на Общински съвет Казанлък


Със свое Решение № 8 / 25.09.2008 г. Административен съд Стара Загора отмени правомощията на председателя на Общински съвет Казанлък да подписва всички договори с физически и юридически лица , касаещи организацията и дейността на Общински съвет К...

продължава>

 

332-ма първокласника от Казанлъшко с премени от държавата

332-ма първокласници от община Казанлък ще получат спортни комплекти, обувки и якета като целева субсидия от държавата. Облеклото, което ще получат малчуганите е на стойност 120 лева с ДДС.

продължава>

 

Дамянов на прокурор?

Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов да бъде даден на прокурор, предлага една от 10-те постоянни комисии в Общинския съвет на Казанлък. Причината e неизпълнено от кмета Решение на ОбС, при наличие на категорично решение на ВАС.

продължава>

 

Отново белодробен скрининг за населението от Старозагорски регион

Подготовката за белодробен скрининг на деца от Казанлък започнаха от Районния център по здравеопазване.  За извършването на изследването от Министерство на здравеопазването са отпуснали за общината 18 400 лева. В изследването ще бъдат включени 6 ...

 

По Програма за намаляване на популацията на бездомните кучета започва да работи община Казанлък

Kaзанлък. По Програма за намаляване на популацията на бездомните кучета започва да работи община Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

70 млн. лева са приходите от продажби за първите 8 месеца на тази година на „Арсенал" в Казанлък

Казанлък. На около 70 000 000 лева възлизат приходите на „Арсенал" – Казанлък за първите 8 месеца на 2008 година, съобщи на пресконференция изпълнителният директор Николай Ибушев, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Кметът на Община Казанлък и кметовете на населени места бяха на делова среща в Македония


По покана на кмета на община Кочани, Македония, Любомир Янев делегация от Казанлък участва в Празника на Кочани, който се проведе от 3 до 5 октомври 2008 г. Делегацията бе съставена  от кмета на община Казанлък Стефан Дамянов заедно с кметовете н...

продължава>

 

Сезонът за лов на едър дивеч бе открит на 4 октомври

На 4 октомври бе открит сезонът за лов на едър дивеч. По този повод  беше проведен инструктаж на председателите на ловни дружинки, според Правилника за прилагане на Закона за опазване на дивеча в България.

продължава>

 

Две деца от Казанлък са настанени в приемни семейства

Казанлък. Две деца от Казанлък са настанени в приемни семейства, съобщи за радио „Фокус”-Велико Търново Даниела Русева – началник отдел „Закрила на детето” към дирекция „Социално подпомагане” в града на розите. Първото настанено в приемно семейст...

продължава>

 

80 медицински сестри от Казанлък преминават курс на обучение

Казанлък. 80 медицински сестри, работещи в детските ясли и градини и училища в община Казанлък, ще преминат курс на обучение в периода 8-ми – 10-ти октомври,предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Заповедите за провеждане на конкурси за директори на библиотеката, театъра и музей "Чудомир"

Заповедите за провеждане на конкурси за директори на библиотеката, театъра и музей "Чудомир" са неправомерно издадени, твърдят членовете на ПК по култура, информационни средства и вероизповедания.

продължава>

 

Дядовци с мераци да дундуркат бебета

Гласуваните от Парламента промени в програмата за подкрепа на майчинството се радват на широк интерес сред казанлъшките пенсионери.

продължава>

 

Искат обяснения от кмета на Казанлък

До края на седмицата кметът на Казанлък Стефан Дамянов трябва да представи в Областната управа в Стара Загора мотивите си, с които назначи преди три седмици конкурси за директорите на три от културните институти в Казанлък.

продължава>

 

Кметовете на населените места в община Казанлък заминаха за Македония

Казанлък. Кметовете на 19-те населени места в община Казанлък отпътуваха за Македония преди минути, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия

Казанлък. Кметовете на населените места в община Казанлък декларираха недоволството си от последната сесия на Общинския съвет, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

РИОСВ - Стара Загора направи обстоен оглед на мястото на разлива на масло от цистерна край град Шипка

Стара Загора. Регионалната инспекция по околната среда и водите - Стара Загора (РИОСВ) направи обстоен оглед на мястото на разлива на масло от цистерна, който се намира на 5 км от гр. Шипка, общ. Казанлък към гр. Габрово, съобщиха от Инспекцията ...

продължава>

 

Казанлъшки бизнесмени запълват дупки по улиците на града

Казанлък. Бизнесмени от Казанлък, членове на Обществения съвет по бизнеса, поставиха началото на инициатива по запълване на дупките по улиците на града „Да запълня моята любима дупка”, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Иван Токаджиев: Нямаме доказателства какво точно се крие под водата след потопяването на Севтополис

София. Нямаме доказателства какво точно се крие под водата след потопяването на Севтополис. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" Иван Токаджиев, заместник-министър на културата и председател на работната група по проекта "Севтополис".

продължава>

 

Поне три години ще са нужни за изграждането на „Севтополис", заяви казанлъшкият кмет

Казанлък. „Поне три години ще са нужни за изграждането на Севтополис по данни на външни инвеститори", заяви на пресконференция в Казанлък кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: