Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Представят "Изгревът на воина"

"Изгревът на воина" е новият филм на режисьорът от БНТ Николай Василев, създаден за децата от Сдружението "Бъдеще за децата с увреждания" .

продължава>

 

Изтеглиха номерата на бюлетините за избори в Казанлък

Членове на Общинска избирателна комисия – Казанлък изтеглиха номерата на бюлетините, с които политическите партии и предизборни коалиции ще се явят на частичните избори за Общински съвет в града, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търнов...

продължава>

 

Откриха храма на Дионсий?

Над гробницата на Севт Трети в могилата Голяма Косматка край Шипка се намира най-вероятно храмът на Бога на плодородието Дионисий. Тази сензация съобщи в Казанлък директорът на местния исторически музей д-р и.н. Косьо Зарев.

продължава>

 

Повече от 2000 места са били обявени за розоберачи в Казанлък

Повече от 2000 свободни работни места са обявили розопроизводители в дирекция „Бюро по труда” в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Пенка Пъдарска – началник отдел „Посреднически услуги”.

продължава>

 

600 помощни съоръжения за гасене на пожари е закупила община Казанлък

600 помощни съоръжения за гасене на пожарни огнища от гасачески групи е закупила община Казанлък, заяви по време на кметския полуден главен експерт „Гражданска защита" Христо Нешев, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .

продължава>

 

Отлагат дело срещу Владев за юни

Старозагорският окръжен съд отложи за 11-ти юни делото на предприятие "Габровница" срещу председателя на Сдружение "Чиста Розова долина" Крум Владев.
То бе образувано миналата година за уронване престижа на предприятието.

продължава>

 

362-ма кандидати за общински съветници в Казанлък

27 политически партии, коалиции и независими кандидати се регистрираха за участие в изборите за общински съветници в община Казанлък на 21-ви юни.

продължава>

 

Ограничават детската агресия в Казанлък чрез спорт

Проект на тема "Спортът – здраве за децата" ще бъде представен в детска градина "Здравец" в Казанлък с цел ограничаване на детската агресия и оптимизиране хранителния и двигателен режим у децата, предпазвайки ги от затлъстяване, предаде кореспондентъ...

продължава>

 

Започва предизборната кампания за общински съветници в Казанлък

Започва предизборната кампания за избор на Общински съвет в Казанлък, след като по решение на Върховния административен съд (ВАС) изборите от октомври 2007-а година бяха касирани, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново.

продължава>

 

Министър Николай Цонев откри социален център в Казанлък

Министърът на отбраната Николай Цонев откри новия Център за индивидуално социално обслужване в Казанлък, предаде репортер на радио ''Фокус'' – Велико Търново. Малко преди да пререже лентата пред поделение 22 180 Цонев заяви, че се вълнува и че тов...

продължава>

 

Първите закошчани автомобили със скоби

Първите "закопчани" автомобили вече са факт по казанлъшките улици, след като в началото на седмицата Общината въведе кратковременното паркиране срещу заплащане по основните улици на града. 

продължава>

 

Членове на "Атака" изключиха свой лидер, друг напуска сам

Да бъдат изключени от местната организация на партия "Атака" в Казанлък - лидерът й Драгомил Иванов и неговия съратник- свещеникът от православен храм "Свети пророк Илия" Кольо Георгиев.

продължава>

 

Кметства от община Казанлък кандидатстват по проекти в рамките на „За чиста околна среда"

Кметовете на седем кметства от община Казанлък ще подадат днес в Регионалната инспекция на околната среда и водите (РИОСВ) в Стара Загора документи за кандидатстване по проекти в рамките на националната кампания „За чиста околна среда”, предаде ко...

продължава>

 

Казанлъшки учител е одобрен за присъждане на медал Ян Коменски от Европейския съюз

Казанлъшкият преподавател по физика в Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” Теодосий Теодосиев е одобрен за присъждане на медал Ян Коменски, съобщи за радио „Фокус” - Велико Търново Любомир Любенов, началник на Регионалния инспекторат по...

продължава>

 

Изключиха от ДПС негов основател

Бившият областен лидер на Движението за права и свободи и кандидат за народен представител във Великото народно събрание Айше Хайрол е изключена от общинската организация на ДПС.

продължава>

 

БНБ пуска в обращение монета от серията "Съкровищата на България"

София. Българската народна банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета с нанесено позлатяване „Севт ІІІ" от серията „Съкровищата на България".

продължава>

 

Ако имам възможност, ще направя град Шипка второ Банско, твърди кметът

"По принцип имам много идеи за развитието на Шипка, но основните проблеми са липсата на средства и това пречи за просперитета на града", заяви за радио „Фокус"-Велико Търново кметът Стоян Иванов.

продължава>

 

Ученици от Казанлък дават идеи по проект за енергийна ефективност

8 ученици от Професионалната гимназия „Иван Хаджиенов” в Казанлък участват в международния проект „Електронна образователна платформа за новите поколения в областта на устойчивата енергия – Energy path”, предаде кореспондентът на радио „Фокус”- Велик...

продължава>

 

Кметът на община Казанлък отбелязва своя юбилей

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов отбелязва своя 70-годишен юбилей, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

ГЕРБ в Казанлък избира кандидатите си за листата за общински съветници

Членове на казанлъшката структура на ГЕРБ направиха своя избор за кандидати в листата на партията за участие в местните избори за Общински съвет, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново . Общото събрание премина по дневен ред в три точ...

продължава>

 

Към гражданите: " Вземайте парите и за който ви харесва!"

Само един и то анонимен сигнал, е постъпил в Казанлъшката полиция на предходните местни избори за купуване на гласове.

продължава>

 

Над десет общински съветника очакват да вкарат ФАГО в Общинския съвет в Казанлък

„Федерация активно гражданско общество” (ФАГО) очакват в новия Общински съвет на Казанлък, който ще се избира на 21 юни, да вкарат повече от десет свои общински съветника, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново лидерът на партията в града Денислав Сер...

продължава>

 

Казанлъшките избори: Всички села в Съвета?

Половината от листата за общински съветници на Федерацията за активно гражданско общество, с която ще се явят на местните избори за съветници в община Казанлък ще е от представители на селата в общината.

продължава>

 

Специализирана паралелка по културен мениджмънт и културен туризъм в "Академик Дечко Узунов"

През тази седмица независимият народен представител Мария Капон,председател на Единна народна партия,внесе в парламента въпрос към министъра на културата Стефан Данаилов за разкриването на специализирана паралелка по културен мениджмънт и културен...

продължава>

 

ГЕРБ разчита на харизмата на хората, предложени в листата за общински съветници в Казанлък

"ГЕРБ никога не е купувал гласове, няма и да купува. Просто ще разчитаме на харизмата на хората, които ще бъдат предложени в листата за общински съветници", заяви за радио „Фокус"-Велико Търново лидерът на местната структура Иван Кьосев.

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: