Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

ОИК-Казанлък отказа регистрация на една партия

Една политическа партия е получила отказ да бъде регистрирана в Общинската избирателна комисия в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново.

продължава>

 

СДС, "Новото време" и ССД- заедно на изборите в Казанлък

С обща листа ще се яват на частичните местни избори за Общински съвет в Казанлък местните структури на партиите СДС, “Новото време” и ССД.

продължава>

 

Среща на турски за религиозното образование

Проблемите при религиозното обучение, отливът на желаещи за такова, както и условията за кандидатстване и програмите за обучение в средните и висши духовни училища в страната, обсъждаха на среща в джамията в Казанлък представители на джамийските н...

продължава>

 

Откраднаха "Мостът на влюбените"

Вандали са задигнали моста над Старата река, в близост до село Енина-Казанлъшко , в района на местността "Пъстървата".

продължава>

 

ЕНП ще подкрепи мажоритарна промяна в Избирателния закон

Наложителна е промяна в Избирателния закон, тъй като има дефицит на политики и личности и ЕНП най- вероятно ще подкрепи такава промяна.

продължава>

 

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии

Неправителствените организации от Казанлък ще могат да кандидатстват за субсидии по различни оперативни програми и фондове.

продължава>

 

Гиньо Ганев- почетен гражданин на Казанлък

Омбудсманът на България Гиньо Ганев ще е тазгодишният почетен гражданин на Казанлък. Това решиха общинските съветници на Казанлък. Предложението за високото отличие, което да получи Човекът-парламент направи кметът на общината Стефан Дамянов. Предлож...

продължава>

 

Отличиха проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък

Проект на Асоциацията за устойчив туризъм – Казанлък спечели трето място в националния конкурс за избор на най-добра туристическа дестинация, реализиран по проект „Тракийския дух”, съобщи за радио „Фокус” – Велико Търново Виктор Кънчев – младши експе...

продължава>

 

Чужденци обменят опит в детска градина „Славейче” в Казанлък

Три групи с представители на Испания, Белгия и Турция пристигнаха в детска градина „Славейче” в Казанлък, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново”.

продължава>

 

Изградиха чешма в казанлъшкото село Средногорово

Жителите на казанлъшкото село Средноговоро вече се радват на нова чешма, която се издига в центъра на населеното място, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Българските социалдемократи преговарят за коалиция с БСП на изборите в Казанлък

Българската социалдемократическа партия води преговори за коалиране с БСП на предстоящите местни избори за общински съветници в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>

 

Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса за Професионалната гимназия по строителство

На 68-мото си заседание Общинският съвет в Казанлък се произнесе по въпроса Професионалната гимназия по строителство в града да се преобразува от държавно в общинско училище и да се деактува собствеността от държавна в общинска, предаде кореспондент ...

продължава>

 

Министър Николай Василев се запозна с проблемите на община Казанлък

Николай Василев, министър на държавната администрация и административната реформа пристигна днес в Казанлък, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново.

продължава>

 

Чуждестранни фолклорни състави няма да вземат участие в тазгодишния Празник на розата в Казанлък

Фолклорни състави от чужбина няма да вземат участие тази година в Празника на розата, провеждащ се в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново един от организаторите Васил Белев.

продължава>

 

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розов цвят

Розопроизводители, розопреработватели и търговци договориха в Казанлък цената за розовия цвят, който ще бъде обран по време на предстоящата кампания, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . След дължи дебати те решиха на розоберачит...

продължава>

 

Вазов и Смирненски в национална олимпиада

Дванайсетокласникът Пламен Евгениев от  гимназията с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан" в Стара Загора е единственият участник от област Стара Загора в провеждащата се днес в Казанлък национална олимпиада по български език и литература.

продължава>

 

Структура на Единна народна партия ще се учреди в Казанлък

До края на този месец Единна народна партия (ЕНП) ще учреди своя структура и в Казанлък, заяви на пресконференция в града на розите лидерът Мария Капон, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

 

продължава>

 

30 лева за килограм череши в Казанлък

Между 25 и 30 лева е килограмът на пресните череши на пазара в Казанлък.

продължава>

 

Доня Маргарита Асебо посети Казанлък

Доня Маргарита Асебо пристигна в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Тя посети домуващите възрастни хора в дом „Маргарита Асебо” в жилищен комплекс „Изток”

продължава>

 

Казанлък изпревари Парламента

Първият електронен дневен ред на безхартиен общински съвет в България вече ефактв глобалната мрежа.

продължава>

 

Построиха чешма в памет на починало момче от Казанлък

В двора на църквата „Свети Йоан Предтеча” в Казанлък вече тече вода от новопостроена чешма.

продължава>

 

Делегация от Казанлък се завърна от Унгария

Делегация от Казанлък бе на посещение в унгарския град Надканижа, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Двата града са побратимени от близо 20 години.

продължава>

 

Над 200 с оплаквания в Спешния център на Казанлък

Близо 200 граждани на Казанлък и района са потърсили услугите на лекарите от Спешния център в Казанлък през трите празнични дни.

продължава>

 

Приоритет на село Крън е изграждане на канализационната мрежа, твърди кметът

Приоритет в развитието на казанлъшкото село Крън е изграждането на канализационна мрежа и това е основното нещо, което трябва да се направи, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново кметът на селото Теменужка Люцканова.

продължава>

 

Съюзът на ветераните от войните удостоиха казанлъшкия кмет с почетна грамота

Съюзът на ветераните от войните в Република България (СВВБ) въведе в званието почетен член кметът на община Казанлък Стефан Дамянов

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: