Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Две от селата в община Казанлък са изразходвали бюджета си

Казанлък. Две от населените места в община Казанлък са изразходвали бюджета си, предвиден им съгласно решение 827 от 8 април тази година, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Емил Караниколов – заместник-кмет по „Финанси, бюджет и международни...

продължава>

 

ХГ „Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък има възможност да си сътрудничи с Испанското посолство

Възможността за сътрудничество между Хуманитарна гимназия (ХГ) “Св. Св. Кирил и Методий” в Казанлък и Испанското посолство бе потвърдена от испанския посланик, който бе на посещение в учебното заведение, съобщи  Слави Радев, директор на гимназията....

продължава>

 

Кметовете на населените места от община Казанлък не могат да упражняват новите си правомощия

Кметовете на населените места от община Казанлък няма да могат да упражняват делегираните им нови правомощия, съобщи по време на кметския полуден Галина Стоянова – секретар на общината, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Преговорите за разкриване на филиал на СА "Димитър А. Ценов" в Казанлък продължават

Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов ще се срещне утре с ректора на Стопанската академия "Димитър А. Ценов" в Свищов доц. д-р Величко Адамов, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.

продължава>

 

От 21-ви юли община Казанлък започва изпълнение на по-големите си обекти

От 21-ви този месец община Казанлък започва изпълнение на предвидените за реализиране по-големи обекти, съобщи на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново.

продължава>

 

Не стигат озеленителите в Казанлък

Близо 6 пъти са намамелели работниците по програми за заетост, свързани с озеленяването на Казанлък за последните две години.

продължава>

 

Градят църква от стъкло в Казанлък?

Нов модерен православенхрам със стъклен купол ще се гради в Казанлък. Това съобщи главният архитект на общината Николай Kиколов.

продължава>

 

Има изоставане в приходната част на бюджета, заяви казанлъшкият кмет

Има изоставане в приходната част на бюджета за тази година на община Казанлък, заяви на пресконференция кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

305 са желаещите от Казанлък да държат изпит в Икономически университет –Варна

Най-голям брой документи за явяване на кандидатстудентски изпит, подадени в казанлъшкия център за информация, са за Икономически университет – Варна, съобщи за радио "Фокус"-Велико Търново Елена Соломерова, приемаща документите в Бюрото.

продължава>

 

Юлияна Палазова остава заместник-кмет по образованието в община Казанлък

Юлияна Палазова остава на поста заместник-кмет по образование, култура, младежки дейности и здравеопазване в община Казанлък, заяви кметът Стефан Дамянов, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

За рехабилитация на общински път кандидатства община Казанлък

Община Казанлък подаде документи за кандидатстване по проекта "Рехабилитация на четвъртокласен общински път: Казанлък – Енина – Крън – Хаджидимитрово – Шейново – Ясеното", предаде кореспондентът на радио "Фокус"-Велико Търново .

продължава>

 

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража" получи задържаният търговец на оръжие

Казанлък Състав на казанлъшкия Районен съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под страна" на един от основните търговци на оръжие в Казанлъшко Айдън Джафер, съобщи за радио „Фокус"-Велико Търново Йонка Георгиева – говорител на ...

 

Румяна Механдова дари средства на дома за стари хора в Казанлък

Кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов и старозагорската художника Румяна Механдова сключиха договор за дарение, с който художничката предостави на социален Дом N 3 всички средства от своята благотворителна изложба, която бе открита в Казанлък н...

продължава>

 

Казанлък може да има представителство в Брюксел, заяви секретарят на общината

„Казанлък може да се замисли за това да има представителство в Брюксел", коментира пред кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново Галина Стоянова – секретар на общината.

продължава>

 

Казанлъшката община кандидатства по проект на ОП “Регионално развитие”

Община Казанлък кандидатства по проект за реконструкция на сградите на хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” и основно училище “Мати Болгария”, съобщиха от общинската администрация, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново...

продължава>

 

Галина Стоянова: Казанлък може да се замисли за това да има представителство в Брюксел

Галина Стоянова е секретар на община Казанлък. В качеството си на такава тя бе на обучение в Брюксел, организирано по проект на Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР). За целта на визитата си и различията ме...

продължава>

 

Дарения за повече от 5 хиляди лева направи фондация „Българска роза”–Казанлък

Дарения за повече от 5 хиляди лева направи казанлъшката фондация „Българска роза” за детските градини в общината и дома за възрастни хора „Маргарита Асебо”, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново.

продължава>

 

Секретарят на община Казанлък се върна от обучение в Брюксел

Секретарят на община Казанлък Галина Стоянова взе участие в обучение в Брюксел, предаде кореспондентът на радио "Фокус" - Велико Търново. След завръщането си тя заяви, че административното обслужване в европейските институции е много различно от т...

продължава>

 

Общинските съветници в Казанлък положиха клетва

Борбата между БСП, НДСВ и ГЕРБ в лицето на кандидатите им за общински съветници в Общинския съвет в Казанлък започна, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново. Заседанието бе открито от областния управител на Стара Загора Мария Нейко...

продължава>

 

Николай Николов: Всичко, което се изработва в завод “Арсенал” е под контрол

„Всичко, което се изработва при нас, е под контрол”, заяви за радио „Фокус”-Велико Търново Николай Николов - директор на завод 4 в комплекс 2, намиращ се на територията на община Мъглиж, на завод „Арсенал” в Казанлък.

продължава>

 

Задържан е един от основните търговци на оръжие в Казанлъшко


Това бе съобщено днес на съвместна пресконференция на ОДП – Стара Загора и районна прокуратура – Казанлък.

продължава>

 

Теменужка Папазова от ПП ГЕРБ е кандидатът за председател на Общинския съвет в Казанлък

Теменужка Папазова е кандидатът за председател на Общинския съвет в Казанлък, издигната от местната структура на ПП ГЕРБ, стана ясно на пресконференция на партията, предаде кореспондентът на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Оставки в ГЕРБ-Казанлък

Досегашният общински председател на партия ГЕРБ в Казанлък Иван Кьосев е подал оставка като шеф на местната структура. Оставката на Кьосев е мотивирана със слабите резултати на ГЕРБ, получени на местните избори през юни.

продължава>

 

Казанлък пак с един зам. кмет по-малко

Заместник - кметът по въпросите на образованието и културата в община Казанлък Юлияна Палазова подаде молба за напускане от общинската администрация. Молбата на Палазова е от вчера и веднага е уважена от нейния работодател - кметът на Казанлък Сте...

продължава>

 

От днес токът за битовите абонати ще бъде увеличен средно с 14 % за страната

От днес токът за битовите абонати ще бъде увеличен средно с 14 % за страната. Токът за бита за електроенергия през деня на  EVN с 1.821 ст./квтч. За нощната зона увеличението средно за киловатчас с ДДС е 1.158 стотинки.

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: