Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Повече от 90 души чистят улиците на Казанлък

Повече от 90 работници от 06.00 часа тази сутрин започнаха да чистят натрупалия сняг в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново след разговор с Николай Чалъков от звено “Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди б...

продължава>

 

Обилният снеговалеж в Казанлъшко продължава да затруднява движението

Обилният снеговалеж на територията на община Казанлък продължава да затруднява движението не само на гражданите, но и на градския и междуградския транспорт, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново .

продължава>

 

Даниела е първото бебе, родено в Казанлък

Даниела е първото бебе, родено в казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение за 2008 година.

продължава>

 

До 7 лева за сурвакница в Казанлък - интерес няма

От един лев до 7 лева се продават новогодишните сурвакници в Казанлък.

продължава>

 

Близо 5 милиона лева събрани от налози на гражданите в Казанлък

За близо 5 милиона лева са местните данъци и такси, събрани от жителите на община Казанлък през тази година. Най- голям дял в тях се пада на сумата за битови отпадъци- 2 милиона 197 хиляди 934 лева .

продължава>

 

Кметът на Казанлък е удостоен с приза “Кмет на годината”

С приза “Кмет на годината за цялостен принос в управлението на поверената му община” бе удостоен казанлъшкият градоначалник Стефан Дамянов.

продължава>

 

Общински съвет – Казанлък прие новата структура на общинската администрация

След дълги дебати, различни мнения и предложения, Общински съвет – Казанлък прие новата структура на общинската администрация. Така в общината вече ще има нов заместник-кмет по финанси, бюджет и международни инвестиции.

продължава>

 

Ако ви позвънят и ви кажат, че печелите цветен телевизор, обадете се в полицията

Група от хора звънят по домашните телефони в Казанлък, съобщавайки, че абонатите са спечелили цветен телевизор и 500 лева. Репортерско проучване на радио "Вис виталис"  показа, че подобна промоция и томбола към БТК няма обявена.

продължава>

 

Общинските съветници от "Атака" в Казанлък раздават подаръци на болни деца

Четиримата общински съветници от политическа партия "Атака" в Казанлък ще направят подаръци по повод новогодишните празници на болни деца. Идеята възниква спонтанно за лидера на партията в града инженер Драгомил Иванов.

продължава>

 

Нова техника си закупи библиотека “Искра” в Казанлък

Казанлъшката централна библиотека "Искра" закупи нова техника със собствени средства, заделени от бюджета за 2007 година. Така с два климатика през новата 2008 година ще са оборудвани отделите "Изкуство" и "Комплектоване, обработка и каталози".

продължава>

 

Три бебета се родиха на Коледа в казанлъшката болница

"Три бебета проплакаха навръх Коледа в казанлъшката болница", съобщи пред кореспондент на радио "Фокус" – Велико Търново завеждащият акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ д-р Гаргов.

продължава>

 

Успешна година за " Бъдеще на децата с увреждания" - Казанлък

С ръчно изработени картички в часовете часовете по арт-терапия, поздравиха приятели и дарители децата от казанлъшкото сдружение “Бъдеще за децата с увреждания”.

продължава>

 

Чудомир умира на този ден през 1967 година

Чудомир умира на този ден през 1967 година (26.12)

На този ден през 1967 г. умира Чудомир (псевдоним на Димитър Христов Чорбаджийски) - известен български писател и художник.

продължава>

 

Съдът казва за местния парламент в Казанлък

В началото на следващата година Административният съд в Стара Загора трябва да се произнесе окончателно по казуса “ избор на общински съвет в Казанлък”. Съдът бе сезиран на 2-ти ноември от пет политически партии и независимия кандидат за общински ...

продължава>

 

Награди за полицейски служители от Казанлък, Гурково и Николаево

Заместник-министърът Камен Пенков  награди служители на ОДП – Стара Загора за най-добър проект.

продължава>

 

Млекопроизводителите от региона ще се включат в протест пред Министерството на земеделието на 27.12

Близо 500 млекопроизводители  ще излязат на протест пред Министерството на земеделието и продоволствието на 27 декември заради натрупаните проблеми в бранша.

продължава>

 

20 военнослужащи заминават за Афганистан

В Казанлъшкия гарнизон се състоя церемония по връчването на сертификат и изпращането на взвод в състав от 20 военнослужащи за участие в мисия ISAF в Афганистан.

продължава>

 

Математическата експертиза: има промяна на мандатите в Общинсикя съвет на Казанлък

789 гласа за един общински съветник- толкова е избирателната квота за един мандат в община Казанлък, установена на база направената математическа експертиза от вещо лице, наето от Административния съд в Стара Загора.

 

продължава>

 

Нови доказателства по делото "Габровница- Владев"

На 13-ти февруари продължават заседанията по делото за уронване престижа и доброто име на дървопреработващото предприятие “Габровница”АД срещу казанлъшкия лидер на сдружение “За чиста Розова долина” и общински съветник Крум Владев.

продължава>

 

300 роми бяха прегледани безплатно в Казанлъшката махала

300 роми от квартал “Кармен” в Казанлък в продължение на една седмица бяха прегледани и имунизирани от местни общопрактикуващи лекари и медицински сестри. На безплатните профилактични прегледи имаха право само неосигурените жители на махалата.

продължава>

 

Четири зам.кмета в община Казанлък?

Четирима заместник-кмета ще има община Казанлък, съгласно предложената за обсъждане в постоянните комисии на Общинския съвет нова структура на общинската администрация. Тя предвижда в нея да работят 179 човека.

продължава>

 

Мотат делото за общинския съвет в Казанлък

Да бъдат разпитани свидетeли от СИК в община Казанлък, в които бяха установени сериозни липси на пликове, поискаха днес представители на политическитe партии в Общинския съвет на Казанлък, с изключение на БСП.

продължава>

 

Община Казанлък излезе със становище по повод завишените цени на билетите

След като в понеделник (10 декември 2007 година) казанлъчани осъмнаха с нови цени на билетите за градски и междуградски транспорт и се появиха слухове, че общината има участие в това, директорът на дирекция „Стопанска политика и общинска собственост”...

продължава>

 

Казанлъшките специалисти по здравни грижи излязоха на протест

Специалисти по здравни грижи в града на розите излязоха на протест на обяд от 12.30 часа до 13.30 часа пред сградата на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ), предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Грешки в съдебно-техническа експертиза отлагат решението по делото за общинските съветници

Грешки в съдебно-техническа експертиза отлагат решението по делото за общинските съветници на Казанлък

Заради допуснати технически грешки, вещите лица- преброители по делото за общинските съветници на Казанлък поискаха още ден отсрочка, преди да пр...

продължава>

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 10.01.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: