Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Военни , войници , стрелби , полигон , състезание

Учебни Стрелби На Полигон “Тюлбето“

От Щаба на Военно формирование 22180 – град Казанлък информират жителите и гостите на град Казанлък за учебни стрелби на Учебен център „Тюлбето“ на 27-и юли от 08:00ч. до 15:00ч.

продължава>

 
Дезинфекция на дворовете на детските градни и ясли в Казанлък

Дезинфекция на дворовете на детските градни и ясли в Казанлък


Уведомяваме родителите, че във връзка с увеличените случаи на позитивни за Covid-19 в страната, Община Казанлък предприема пълна дезинфекция на дворовете на детските градини и ясли, съоръженията и пясъчниците в тях в съботния ден.
Призоваваме гражданите да продължават да спазват противоепидемичните м...

продължава>

 

Проект „Шанс за всяко дете“ в село Горно Черковище

Представители на Фондация „Здраве и социално развитие“ – Кюстендил, Сдружение „Бъдеще за Крепост“ – с. Крепост, община Димитровград, Център „Мария“ – Горна Оряховица и организации от Карлово посетиха създаденият в казанлъшкото село Горно Черковище пред близо година и половина център по проект „ Шанс...

продължава>

   

Мобилна „Творителница“ е част от Забавления за деца в парк „Розариум“

Събитието е част от еко фестивал 2020 г. на МЦР-Взаимопомощ по проект "Дълбоки корени" по програма "Еразъм+" и проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност".

продължава>

 
ОБЩИНА КАЗАНЛЪК ПОЛУЧИ ФИНАНСИРАНЕ ЗА ПРОЕКТА „ИЗГРАЖДАНЕ НА СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА“

Десет нови социални жилища ще се изграждат на територията на Казанлък

Община Казанлък в момента е в процес на възлагане на обществени поръчки за избор на изпълнител за изграждане на десет нови социални жилища, след като на 30 юни е подписан договорът за безвъзмездна финансова помощ, каза Лилия Цонкова, заместник-кмет по проекти с външно финансиране и хуманитарни полит...

продължава>