Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Представители на екоконтрол към Община Казанлък ще наблюдават ежедневно строително-ремонтните работи на надлез „Катекс“

Представители на екоконтрол към Община Казанлък ще наблюдават ежедневно строително-ремонтните работи на надлез „Катекс“, каза заместник-кметът по строителство Даниела Коева .

продължава>

 

Анкетно проучване за подготовката на плана за интегрирано развитие на общината 2021-2027

Община Казанлък разработва „План за интегрирано развитие на община Казанлък  за периода 2021 – 2027 г.“ - основен стратегически документ на общинско ниво за програмния период 2021- 2027. В тази връзка Община Казанлък провежда анкетно проучване до всички заинтересовани страни.

продължава>

 

Промени в движението на ул.“Москва“ в Казанлък за петък 07 август


Във връзка със строително-монтажните дейности по основния ремонт на надлез „Катекс“ и риска от възникване на опасност за сигурността на движението в петъчния ден, 07.08.2020 г., за времето  от 08:00 часа до 17:00 часа със Заповед на Кмета се въвежда временна забрана за обществено ползване на уч...

продължава>

   

Започва е-прием за ясли и детски градини

От днес, 06 август 2020 г., родителите могат да регистрират заявления за прием на деца в електронната система за избраното от тях детско заведение  – ясла или детска радина в Казанлък.

продължава>

 

Община Казанлък разкри Мобилен център за разделно събиране на отпадъци

Новият център, е единствен засега в Казанлък и е позициониран на паркинга зад Пощата. Той е създаден по идея на кмета Галина Стоянова, обслужва се от Общинско предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“. Мобилният център е създаден по подобие на такъв в Бургас, откъдето и Община...

продължава>