Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Парковете "Розариум" и "Тюлбе" ще бъдат отворени от 27-и април, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки

Уважаеми съграждани,
парковете “Розариум” и “Тюлбе” ще бъдат отворени от утре - 27.04.2020 г., съгласно правилата на министъра на здравеопазването, описани в заповед РД-01-239/26.04.2020 г., като посещенията трябва да се осъществяват при стриктното спазване на противоепидемичните мерки:


продължава>

 

Сдружение "Бъдеще за децата" получи одобрение за финансиране от фонд "Обединени срещу COVID-19"

Сдружение „Бъдеще за децата“ получи финансиране от фонд „Обеднени срещу Covid 19”, за осигуряване на хуманитарна помощ в подкрепа на деца и семейства в риск. Средставата в размер на 10 000 лв. ще бъдат използвани за закупуване и предоставяне на хранителни продукти, дезинфектанти, памперси, адаптиран...

продължава>

 

На Томина Неделя кметът Галина Стоянова получи дар от Негово Високопреосвещенство Старозагорския Митрополит Киприан

На Томина Неделя Старозагорският митрополит Киприан отслужи Света Божествена Златоустова литургия в храма на девическия манастир „Въведение Богородично” в Казанлък. Службата в Казанлък бе част от богослуженията, които Негово Високопреосвещенство отслужи по време на Страстната седмица и Светлата Седм...

продължава>

   

ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА НАДЛЕЗА „КАТЕКС“

Заради основен ремонт на надлез „Катекс“, от 28-и април, вторник, т.г., със Заповед на Кмета в Казанлък се въвежда временна организация на движението по бул.“Розова долина“ в района около надлез „Катекс“.

продължава>

 

Община Казанлък продължава да изпълнява ангажиментите си в рамките на Инвестиционната си програма за 2020 година


Община Казанлък продължава да изпълнява ангажиментите си в рамките на Инвестиционната си програма за 2020 година и във време на извънредното положение, в което се намираме, каза заместник-кметът по строителство Даниела Коева. Тя поясни, че основно се изпълняват обекти, които са с външно финансиране.

продължава>