Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


7 годишен шофьор- атракцията на Ретро рали "Розова долина"

Близо 50 ретро автомобила дефилира тази вечер по централните улици на Казанлък, в 70-то издание на Ретро рали “Розова долина”. В града на розите ретро возилата, най- старото от които BERLIET от 1928 година събираха овации на публиката освен с визия и в специалнити скоростни отсечки и “гараж.

продължава>

 

Ретроавтомобилите пристигат в Казанлък на 31 май

На 31 май от Пловдив ще стартира 70-то юбилейно издание на атрактивното ретрорали “Розова долина” с участието на 60 екипажа от цялата страна. Казанлъшкият ретро клуб ще участва в проявата с два автомобила и ретро мотоциклет. 

продължава>

 

В крайното генерално класиране Мартин Грашев е 14-ти в осеметапната обиколка на Ейре

Мартин Грашев / КК "Несебър"/ се класира на второ място в крайното подреждане сред 23-годишните на завършилата осеметапна обиколка на Ейре.

продължава>

   

ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място

Юношите младша възраст на ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място след края на квалификационния турнир във Варна.

продължава>

 

Спасина Недялкова се класира на второ място в първия кръг от Европейската купа по състезателно кате

Отличен старт направи Спасина Недялкова при първото си участие в официално международно състезание за годината - второ място в I кръг от Европейската купа по състезателно катерене за юноши и девойки в групата на 18-19 годишните.

продължава>