Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


Розите биха Космос с 4:1

Отбора на Казанлък ФК"Розова долина" би гостите си ФК"Космос" от Бургас с 4:1. В първите 45 минути от срещата в съботния следобед на стадион "Севтополис" нямаше попадение на топката нито в една от вратите.

продължава>

 

ВК "Казанлък" падна от ВК "Калиакра" - Каварна с 3:0 гейма

Провелата се волейболна среща между ВК "Казанлък" и ВК "Калиакра" - Каварна от "А" Професионална Волейболна лига в Казанлък завърши със загуба за казанлъчани.

продължава>

 

Триумф на казанлъшките ски-ориентировачи

В просторните родопски гори, между язовир Широка поляна и местността Беглика, при еднометров сняг и ветровито време, от 9 до 11. 02 се проведе Държавно първенство по ски-ориентиране за 2008 г.

продължава>

   

Чипилски вероятно ще се оттегли от президентския пост в "Розова долина"

Със скандали и с нерешени финансови въпроси ще започне пролетния дял на първенството в ЮИ „В" група, макар до редакционното приключване на броя да е все още неясно дали мачове все пак ще има и остава ли в „Розова долина" президентът на клуба Стоян Чипилски.

продължава>

 

Президентът на ФК "Розова долина" Стоян Чипилски е силно засегнат от отправените обвинения и има намерение да подаде оставка

Президентът на ФК “Розова долина” Стоян Чипилски ще предложи оставката си на заседанието на УС в сряда. Това съобщи за новините на радио "Вис виталис" самият Чипилски.

продължава>