Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


От Казанлък стартира Петия туристически триатлон "Бодлите на розата Екстрем BG 2008"

От Казанлък беше даден стартът на Петия туристически триатлон "Бодлите на розата Екстрем BG 2008". 20-та участници в спортното събитие стартираха точно в 8 часа от площад "Севтополис".

продължава>

 

Спасина 13-та в шампионата на планетата в Австралия

Самолетна авария стана причина за закъснялото с близо седмица завръщане в родината на републиканската ни шампионка по състезателно катерене Спасина Недялкова и треньорът й Никола Недялков от Австралия.

продължава>

 

Волейбол: 12 отбора заявиха участие в Националната волейболна лига

София. Тази година отборите, които ще участват в Националната волейболна лига на страната ни ще бъдат 12, а не както беше миналата година 14. Това стана ясно след днешното заседание на всички клубове участници в НВЛ.

продължава>

   

Второ световно за Спасина

След балканската си титла от състезанието в Кутахя - Турция, казанлъчанката Спасина Недялкова добави още един златен медал към колекцията си, спечелвайки надпреварата при жените на „боулдър" за Купа Варна в морската столица. Спасина  е първа от 11-те жени, а  Радиана Манева от Алпийския клуб „Ка...

продължава>

 

Девойките до 15 г. с вицешампионска титла

Девойките до 15 години на ВК “Казанлък” спечелиха вицешампионска титла от финала на републиканското първенство в Казанлък.  “Въпреки загубата от отбора на ЦСКА, факта че играхме на финал е постижение за казанлъшката волейбола школа”, твърди президентът на Волейболния клуб Деко Григоров.

продължава>

   

ФИКСИНГ БНБ