Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КУЛТУРА И ИЗКУСТВО

Строителните занаяти на Стара планина

На 6 септември Исторически музей „Искра“ - Казанлък имаше честта благодарение на дългогодишното си сътрудничество с РЕМО „Етър“ - Габрово да открие поредна гостуваща постерна изложба във фоайето на Музея на розата. Темата е „Строителните занаяти на Стара планина“.

продължава>

 

Изложба „Човешкото лице на четенето”

В програмата на Общинска библиотека „Искра” за Европейските дни на наследството − 2020 година , като един от основните акценти, е  включена изложбата „Човешкото лице на четенето”.

продължава>

 

Проф. Ваня Лозанова представя лекция на тема „Кой чете и пише в предримска Тракия”


В рамките на провежданите през настоящата година  „Празници в долината на тракийските царе“ в Конферентната зала на Музея на розата проф. Ваня Лозанова представя лекция на тема „Кой чете и пише в предримска Тракия”.

продължава>

   

Осма международна изложба съвременна малка графика Казанлък 2020

Изложба „Минипринт - Казанлък“ ще бъде открита в Художествената галерия тази вечер от 18 часа, като част от програмата на Празници в Долината на тракийските царе. Тя и едноименният конкурс се провеждат заосма поредна година по идея на  Петър Бояджиев, с подкрепата на Художествената галерия и Об...

продължава>

 

Национален конкурс за детски рисунки "Траките" 2020 - наградени

За пета година, в партньорство с Исторически музей "Искра"гр. Казанлък, организации и спомощесвователи провеждаме Националния конкурс за детска рисунка и пластика - "Траките".

продължава>

   

coronavirus.bg