Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КУЛТУРА И ИЗКУСТВО

Да послушаме Бийтълс

Да послушаме Бийтълс


Заповядайте на 09.10.2020 г. /петък/ от 13:30 ч. в отдел „Изкуства” на Общинска библиотека „Искра” на „Да послушаме Бийтълс”. 80 години от рождението на Джон Ленън ще почетем съвместно с ученици от НУПИД „Акад. Дечко Узунов”. Ще звучат най-хубавите песни на великолепната четворка от Ливърпул, кратък...

продължава>

 

С нови престижни награди


С нови престижни награди от НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕЦА „АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ - ЖИВОТНИТЕ“ Съвместна инициатива на Национален дворец на децата и Фондация „Четири лапи“, ни зарадваха учениците от клуб „Светлини сред сенките” при ОДК „Св. Ив. Рилски”. Светлинките спечелиха призови награди във всяка от к...

продължава>

 
Отново с приказките на Малвина

Отново с приказките на Малвина

От 3 октомври / събота/ в Детско – юношеския отдел на Общинска библиотека  „Искра” стартира  проектът „Отново с приказките на Малвина”. Това е събитие от цикъла „С мама и татко в библиотеката” и продължение на творческата среща за деца „Приказките на Малвина”.

продължава>

   

Много емоции и нови успехи след дълга пауза по време на карантина


БТЦ „Грация“ отново бяха на сцена! Толкова чакано и жадувано участие във II OLYMPIAD MUSIC & DANCE FESTIVAL AWARDS на 27 септември в гр. Хисаря.

продължава>

 

Антония Иванова от школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с бронз от международен конкурс „Брилянтни гласове“


Aнтония Иванова  спечели  3-то място от Международен онлайн  певчески конкурс „Брилянтни гласове 2020“, Монако-Монте Карло. Тя участва в категория джаз –„Great balls of fire“, във възрастова група-14-17г.

продължава>

   

coronavirus.bg